❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
Re: RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
Níže jsou uvedené rozdíly nové vadné série, je tam jiná napájecí část.
- Přílohy
-
- Vadná verze
- IMAG0163-ramecek-vadna_serie-in.jpg (82.67 KiB) Zobrazeno 3000 x
-
- Dobrá verze
- IMAG0162-ramecek-in.jpg (80.48 KiB) Zobrazeno 3000 x
0 x
Ahoj, to máš info přímo od nich? Potvrzuji že naše vadné odpovídají dle tvého obrázku
0 x
Testoval jsem 40 RB na stole. a vsechny ty stim novym zdrojem jsou vadne, ty druhe jsou vsechny OK
0 x
tak se mi podarilo splasit jeste nekolik kousku s oplechovanym konektorem
Snad to brzo vyresi, dlouho nam to nevydrzi 

0 x
Mno vidite to. Tenhle tejden sem už namontoval několik kousků který jsou dle fotek vejš vadný. Chyba bude tedy nejspíš někde jinde . . .
0 x
Problém je prý nejasný, nevím co je na tom nejasného http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 53#p290352
0 x
kure05 píše:Mno vidite to. Tenhle tejden sem už namontoval několik kousků který jsou dle fotek vejš vadný. Chyba bude tedy nejspíš někde jinde . . .
Neříkám, že jsou vadné všechny, ale abych u klienta jak debil montoval 3 RB, abych našel to, které bude OK, mi nejak nehovi.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
taky bych neřekl že všechny. Ale většina. Ráno jsem až napotřetí narazil na dobrý kus (nejspíše stará série ale už plastový ETH)
0 x
Rovnake problemy. Ale podla zdrojovej casti to nebude. Mam 2 varky s novym zdrojom jedna je zla a ta druha komplet dobra. Zalezi podla fontu etikety. Dobra varka ma iný font ako zla. Vyrobila to ina fabrika.
- Přílohy
-
- 711.jpg (20.66 KiB) Zobrazeno 2828 x
0 x
To je dobré zjištění. Tak jim to tam prosím někdo napište. Mě dali BAN debilové
0 x
vítej v klubu. Já už mám dvě napomenutí 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:vítej v klubu. Já už mám dvě napomenutí
Psal jsem jim email včetně těchto štítků tak uvidíme
0 x
za co vlastne banuji/napominaji, abychy si dal pozor? ja se do nich v par prispevcich navazim celkem dost a zatim nic..
0 x
čet sem tvoje příspěvky a to neni navážení, to je konstatování. Navážení je když tam přijdu a napíšu jim jestli vůbec ty Rbčka testujou když udělaji novou revizi nebo že SQ je kravina, to milujou když jim napíšeš že to je crap...
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik