❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GROOVE
- midnight_man
Re: GROOVE
len sa môže lahko stat, ze bude ten vodorovný groove troška menej vodorovný...a cez tie ich špeciálne otvory ti dnu naprší... asi to začnem aj ja lepit. Však dierky budu, odspodu 

0 x
Ohledne Groove Metal, aby jediny metál na tom nebyl onen chladic super háj power karty, ktera dovede pripalit holuba za letu a k cemu to dal bude v praxi je dobre nevim...
je smutne, ze az po letech se objevuji /doufam/ produkty v kovovych skorapkach... Cekal bych ze UBNT aspon neco udela, ale tam se frci primarne na honem udelat,honem prodavat...navic plast globalne vede.
Ve finale na rusnych mistech misto groove si zatim davam-e za antenu RBcko v AluBoxu a fungujeme.
PW
je smutne, ze az po letech se objevuji /doufam/ produkty v kovovych skorapkach... Cekal bych ze UBNT aspon neco udela, ale tam se frci primarne na honem udelat,honem prodavat...navic plast globalne vede.
Ve finale na rusnych mistech misto groove si zatim davam-e za antenu RBcko v AluBoxu a fungujeme.
PW
0 x
- midnight_man
pcwifi píše:onen chladic super háj power karty, ktera dovede pripalit holuba za letu

0 x
-
Nechci zakladat nove vlakno. Takze spoj na Groove 1800m, protokol nv2, sifrovani wpa2-psk, vykon na groove 3 dB , anteny jirous 24dB extreme. Podle kalkulacky ma byt vykon TX64/64dB. Podle mikrotika
je vykon TX/RX 66/55dB
Kde je chyba. Nenapada nekoho neco?. Ruseni neni.Anteny dosmerovany.Zapnuti 20Mhz nebo 40Mhz nema vliv. Dekuji za napady. Je to ale spoj pro cca 50 lidi, tak s tim moc laborovat nemuzu (typu vymena Groove, nebo anteny).
je vykon TX/RX 66/55dB
Kde je chyba. Nenapada nekoho neco?. Ruseni neni.Anteny dosmerovany.Zapnuti 20Mhz nebo 40Mhz nema vliv. Dekuji za napady. Je to ale spoj pro cca 50 lidi, tak s tim moc laborovat nemuzu (typu vymena Groove, nebo anteny).
0 x
neverhappy píše:Podle mikrotika je vykon TX/RX 66/55dB
Muj nazor je ze ta druha strana je ustrelena a nereguluje vykon. Uz jsem se s tim u N-kovych radii taky setkal
0 x
-
Pintero píše:neverhappy píše:Podle mikrotika je vykon TX/RX 66/55dB
Muj nazor je ze ta druha strana je ustrelena a nereguluje vykon. Uz jsem se s tim u N-kovych radii taky setkal
Zvyseni vykonu na obou stranach na 6dB status 58/52 dB. Jde o to jak mam verit tem vykonum, jestli to doregulovat tak aby to vychazelo na tech cca 64/64 dB?. Abych se tady pak nehadal s CTU (jsem tady sam a nikdy jsem je nevidel, ale nahoda je blbec)
Edit. Nakonec jsem to sladil . Vykon na AP 1dB na station 6dB. Status na station 59/59dB. Regulace opravdu divna. zmena o 1 dB na karte kolikrat zmena az o 6dB. Klasicke karticky fungovali dobre.
0 x
vsak ja zalepim ty 4 male a udelam 1 zespoda do dekliku, nechat to vodorovne bez zalepenych der to jsi dobry strelec pri desti se ti to napusti a adie.
0 x
- midnight_man
nestrašMaxik píše:vsak ja zalepim ty 4 male a udelam 1 zespoda do dekliku, nechat to vodorovne bez zalepenych der to jsi dobry strelec pri desti se ti to napusti a adie.

0 x
smolkap píše:Máte někdo vyzkoušenou montáž na Jirouse JRC-29 http://cz.jirous.com/anteny-5ghz/jrc-29 ?
Na jednom hnízdě mám 3 bridge, jednoho mikrotik se třema kartama v plastové krabici a ten mi chytá i signály ostatních providerů, chtěl bych vyzkoušet nasazení Groove jestli se mi ztratí pár providerů.
No tak jsem tam dneska byl a vlezl tam. Odpověděl jsem si sám. Děkuji
0 x
-
smolkap píše:smolkap píše:Máte někdo vyzkoušenou montáž na Jirouse JRC-29 http://cz.jirous.com/anteny-5ghz/jrc-29 ?
Na jednom hnízdě mám 3 bridge, jednoho mikrotik se třema kartama v plastové krabici a ten mi chytá i signály ostatních providerů, chtěl bych vyzkoušet nasazení Groove jestli se mi ztratí pár providerů.
No tak jsem tam dneska byl a vlezl tam. Odpověděl jsem si sám. Děkuji
Asi nikdo nemel zkusenost aby ti poradil. Jak si dopadl ty?
0 x
- midnight_man
kua...zase sa zacala plnit ramka na groovoch... ROS 5.14 ....uz je tam zase len 7mb..co s tym pani?
0 x
- midnight_man
- midnight_man
OSPF nemam, bootloader bol starsi..prave som upgradol. Dnes som otvoril router....bolo free 7mb. Posledne som ho rebootoval 28 dní dozadu keď bolo free 2mb ram, nedalo sa vtedy ani winboxom donho dostat
ledva som ho rebootol vtedy.

0 x