❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SXT Lite5
Re: SXT Lite5
bez udání signálu nemá smysl se bavit proč sxt lite5 ztratilo 9Mbit. CPU na to v udp testu fakt mít vliv nebude.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
keksik píše:Doprkinka, az dnes som si vsimol ze do SXT Lite5 davaju L4 !!! Hurraaaa.
Važ si toho, mají to jen první kusy

Some of the first pieces had Level4 as a bonus. Regular production run will have L3 as specifications indicate. Congratulations
0 x
Když někomu nastavím omylem vyšší rychlost, pak si toho všimnu a stáhnu to, označím to taky jako bonus. Přece nebudu o sobě šířit že v tom mám bordel, ne? :)
Krmelec pro lidové vrstvy...
Krmelec pro lidové vrstvy...
0 x
honzam píše:keksik píše:Doprkinka, az dnes som si vsimol ze do SXT Lite5 davaju L4 !!! Hurraaaa.
Važ si toho, mají to jen první kusy![]()
Some of the first pieces had Level4 as a bonus. Regular production run will have L3 as specifications indicate. Congratulations
Dnes mi prislo dalsich 10ks a tiez tam L4. hmm.
0 x
Jen aby ses nedivil při prvním upgradu 

0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
zatim vsecky z i4 maj L4, koupil sem ale jen 30ks a pouzil asi 5
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
v ip media taky s l4 ale maj prazdny sklady naskladnej novou varku az ted patek ... uz a ne cekam z prvni varky uz nemam nai kousek 

0 x
Puvodni sem mel nejaky prvni serie a z tech sem nadsenej nebyl
ale asi uz tomu vychytali mouchy a z tech lite nadsenej sem max .. slapou jak hodinky a signal dobrej .)

0 x
Tak je doma z i4, má L4, stíněné PoE a Fw 3.02 s možností upgrade na 3.04. Otázka je zda i po upgrade Fw zůstane L4?
0 x
-
net.work píše:a zkusenosti z provozu? je nejaky rozdil oproti puvodnim SXT?
Zatim 2 mesice zkousim. sxt i lite jsou ve stejne vzdalenosti i vysce asi 5 m od sebe a zda se mi to uplne stejny. Zadny rozdil nepozoruji.
0 x