Petr S. píše:Proč odsuzovat i RB433? Používám ji a jsem s ní spokojený..
kolik přes ně taháš reálných dat?
Petr S. píše:Proč odsuzovat i RB433? Používám ji a jsem s ní spokojený..
hapi píše:Petr S. píše:Proč odsuzovat i RB433? Používám ji a jsem s ní spokojený..
kolik přes ně taháš reálných dat?
hapi píše:je to v pohodě. Jistě že musíš mít jinej kanál. SSID je na tobě ale z principu dáváme jiný aby se náhodou klienti nepřipojovaly na tu co nemíří na ně i když to má zase výhodu když jeden sektor nefunguje ale to se dá dočasně vyřešit i přidáním virtuálního APčka. No tak nestandartní podle mě je používat RB600/800 pro víc anten. Vem si, operátoři, jedna antena, jedno zařízení. Motorola canopy, ubiquiti. proč furt všechno cpát do jednoho zařízení. Jeden problem, všechno dole. Variabilita nulová. Za chvíly přijde RB751 kde si napícháš UTPčka s napájením pro zařízení na střeše a jedeš dál. Jako je spousta dobrých/špatných řešení a špatný je RB600/800.
Hallo píše:Ano,na dualní antény lze použít zmíněná R52N-M.Zapojí se na ni oba pigtaily a podle nastavení karty v Mk se rozhodnete jestli to použijete buď jako klasický A buď s H,nebo V polarizací,nebo N 1x1,popřípadě N 2x2 20,nebo 40mhz podle toho co dovolí situace a zařízení klientů.
Leeonek píše:Na 5Mhz Ti to pojede líp a rychlostně tam máš ještě velkou rezervu při této rychlosti.
hapi píše:zapomeň na to. Kup tohle http://www.vseprowifi.cz/inshop/5-8-ant ... -6757.html dej do toho RB411U nebo RB411AH, R52N-m, zapoj oba konektory, klienty nasaď SXTčka a hotovo. Žádný sraní s koaxama atd atd..