❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kde koupit stozar 35metru ?

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
soooc

Re: Kde koupit stozar 35metru ?

Příspěvekod soooc » 16 years ago

FAny1000 píše:bohuzel ano je totak rozpis na 35 metru klasika prihradovy stozar je cca 500 000 a to mi uz nabizelo celkem 15 firem ,pak jsou takovety pouzite a to se da kolem 350 000.- ale i tak je to docela darda , bohuzel nemam moc casu na nejakou amaterinu jistenou lany :-) do toho se opre vitr az na tom budou 4 alcomy a pujde k zemi :-)) to fakt riskovat nebudu :-)

zatim to vypada spatne ,tak co nekdo nejaky napad?

Kdyby ti stacila vyska sloupu osvetleni na draze :) tak s tema mame dobre zkusenosti :) maji tak tipuju 15 metru a v kostce 2x2x2metry drzi :) Nahore mame 2x 65 cm a 2x 38 cm, plus osvetleni vleku a krabici :) Cena byla za cenu srotu a jedine dalsi vydaje byla dira, beton a 2 hodiny tatrovky s jerabem.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

FAny1000 píše:bohuzel ano je totak rozpis na 35 metru klasika prihradovy stozar je cca 500 000 a to mi uz nabizelo celkem 15 firem ,pak jsou takovety pouzite a to se da kolem 350 000.- ale i tak je to docela darda,

No, pokud chceš příhradový a samonosný tak to určitě do 100k neseženeš

FAny1000 píše: bohuzel nemam moc casu na nejakou amaterinu jistenou lany :-) do toho se opre vitr az na tom budou 4 alcomy a pujde k zemi :-)) to fakt riskovat nebudu :-)

Co je tohle za přihlouplé řeči? Zajeď si do Brna, část zvaná Komárov, rozhlédni se kolem sebe a na 100% uvidíš něco, z čeho ti asi spadne brada podle toho cos tady psal za moudrosti. Příhradový stožár, dle mého odhadu 50-60m vysoký kotvený lany. Nemyslím si že by to byla nějaká amatétština, jen je potřeba to dat někomu, kdo je schopný spočítat komplet kotvení, průměr lan, kolikrát a v jakých výškách je potřeba kotvit, v jaké vzdálenosti a jaký tah musí udržet kotvení. Není na tom nic amatérského, jen se nesmíš snažit to udělat sám podle své úvahy, pak to určitě spadne :)

Další možnost je samonosný plný kuželový sloup ale ten je extrémně náročný dobrý základ. Nevím jak vyjde cenově, ale někteří mobilní operátoři používají i tuto možnost.
0 x

FAny1000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FAny1000 » 16 years ago

to je sice mozny ale ja tenhle stozar potrebuju mit na zahrade takze fakt jako kolem kotevni lana 50 metru od stozaru kterej ma prumer 50cm ac je i prihradovy fakt mit nechci!
to radsi dam 350 za klasiku prihradovy stozar s poradnym zebrikem a jistenim nez nejakou amaterinu s lany, na to se muzu vykaslat . jako kolem a kolem na netu asi vydelavame vic nez 200 tis mesicne takze setrit na stozaru kterej ponese radia skoro za milion si myslim ze neni na miste. V Ceske Brode jsou taky dva stozary 200 metrovy a ukotveny,vim ze to jde spolehlive ale potrebuju to mit na zahrade a ne pres celou zahradu.

to jen tak na upresneni :-)
0 x
Nemám rád INTERNET................. :-)

Leeonek

v tom případě sis odpověděl sám, v případě že vydělává síť tolik kolik psals, zadej to firmě která má nejlepší nabídku neřeš blbého půl melounu, fakt nechápu smysl některých příspěvků nebo vláken, buď chtěls poradit, nebo ses chtěl pochválit co si můžeš dovolit. V případě žes chtěl poradit, ok, ikdyž podle tvých reakcí bych tipoval spíš na druhou možnost a v tom případě sis mohl odpustit zakládání tohohle tématu
0 x

FAny1000
Kontaktovat uživatele:

chtel jsem radu zkusenejsich co by s tim treba meli zkusenosti a neco podobneho uz resili. koukam ze asi tak dekuji za pomoc
0 x

FAny1000
Kontaktovat uživatele:

vis co ted jsi me fakt dozral

ja se nepotrebuju chlubit je mi to ukradeny ,chtel jsem jen nazor nekoho kdo to nekdy resil aby mi rekl jo vem to tady u ty firmy jsou v pohode stalo to tolik a tolik a je to dobry . Zatim mam jen nabidky firem co se zabyvaji stavbou a chtel jsem to videt i z druhe strany .A promin ze odmitam neco co mi pro muj ucel prijde uplne mimo misu,nikoho jsem nenapadal ani nic jineho . Forum je tu snad od toho abychom si navzajem poradily ,nebo ne?

Tak dekuji za super nazor.
0 x

Leeonek

Svůj názor sem napsal a nebudu tady dál rozpoutávat debatu co sem vůbec nepatří.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 16 years ago

Dobré zkušenosti jsme měli s KEB-EGE
0 x