❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Konci stare routerboardy :(
Re: Konci stare routerboardy :(
podle fotky to moc na ctverec nevypada tak jak je to velke jako 133 nebo jako 333
?

0 x
-
Tak skor ako 333ka ked to bude vlastne to iste len z inym procakom . Som zvedavy o kolko to bude mat nizsi vykon ako 333ka . Ci ten koprocesor ma nejak badatelny vplyv na vykon .
0 x
mashinepistole2 píše:Tak skor ako 333ka ked to bude vlastne to iste len z inym procakom . Som zvedavy o kolko to bude mat nizsi vykon ako 333ka . Ci ten koprocesor ma nejak badatelny vplyv na vykon .
To byla jen moje domněnka že to je stejný s RB333 akorát jiný procík. Spíš bych se přimlouval za to kdyby to bylo stejně veliký jako RB133. To by byla výhoda...
0 x
Podle fotky bych se moc neorientoval, mozna jeste nemaji zadnou fotku a tak tam pleskli co jim prislo pod ruku, spis bych se orientoval podle udaju, btw, pochybuju, ze koprocesor a jiny procesor bude mit takovy vliv na cenu, aby to bylo za polovicni cenu, spis bych se primlouval k tomu, ze je to o par stovek drazsi nez 133 a to je rozdil v cene mezi pomalym cpu a rychlejsim cpu.
0 x
-
Pokud by to dalo 20 Mbit, tak by to byla skvely upgrade na moje male koncove bodiky
RB 133 vic nez 11,2 Mbit na 5 GHz neda 

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Takže píšou:
Same size and holes as RB333
Same size and holes as RB333
0 x
-
soooc píše:Pokud by to dalo 20 Mbit, tak by to byla skvely upgrade na moje male koncove bodikyRB 133 vic nez 11,2 Mbit na 5 GHz neda
411ka da stabylne 18mbps skace to az na 23 chvilku sa to drzy a potom padne na 18 chodi to dako divne ale vzdy lebsie ako 133ka tot bude na tom stejne az na tu dvojnasobnu pamet bohvie ci to daco pomoze .
0 x
mashinepistole2 píše:soooc píše:Pokud by to dalo 20 Mbit, tak by to byla skvely upgrade na moje male koncove bodikyRB 133 vic nez 11,2 Mbit na 5 GHz neda
411ka da stabylne 18mbps skace to az na 23 chvilku sa to drzy a potom padne na 18 chodi to dako divne ale vzdy lebsie ako 133ka tot bude na tom stejne az na tu dvojnasobnu pamet bohvie ci to daco pomoze .
Bude to mit jine CPU nez 411 - pisou nejaky mips, a ne atheros.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
-
Ten atheros uz na pohlad vyzera dost srandovne a este ktomu sa aj dost pecie .
0 x
-
A este ak by sa dal ten mips pretaktovat na 400Mhz tak by s toho mohol byt zaujimavy HW .
0 x
Ten vývoj jde tak rychle kupředu. Před rokem jsem upgradoval celou mou síť o nové router boardy, a dnes jsou na trhu nové které jsou ještě levnější a mají 2x větší výkony.
0 x
To nasere no
neda se nic dělat. Ve výsledku to je dobře že to jde kupředu...

0 x
sice to sem asi nepatri ale mam tu mrtvolu rb133c - pipne a pak 2x pip zda se ze boot ok ale winbox ho nevidi, tak jsem zkusil reset tlacitkem a ted uz pipne 1x a pak nic, nevite kde je zapojeni seriovyho kabelu a jak se musi nastavit terminal, nebo to mam rovnou poslat na reklamaci? Eternet funguje pred resetem mi na ten RB proslo vzdy asi 4 pingy a pak uz nic.
0 x
Maxik píše:sice to sem asi nepatri ale mam tu mrtvolu rb133c - pipne a pak 2x pip zda se ze boot ok ale winbox ho nevidi, tak jsem zkusil reset tlacitkem a ted uz pipne 1x a pak nic, nevite kde je zapojeni seriovyho kabelu a jak se musi nastavit terminal, nebo to mam rovnou poslat na reklamaci? Eternet funguje pred resetem mi na ten RB proslo vzdy asi 4 pingy a pak uz nic.
Terminal tusim 9600b 8-N-1 a musis na to mit null modem kabel
0 x