❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DISC Lite5
-
dagus
- goblajz
- antispam: Ano
No víčko od ešusu v tom asi opravdu nikdo nečekal. I to uchycení je zajímavý - buď na trubku za jeden z boků a nebo držák z SXT kterej ale není součástí.
0 x
-
dagus
-
whef
Zajímavý, taky jsem si říkal, jestli ten držák na sxt je v ceně, za ty kraje montovat nic moc. Ta krytka konektoru, taky nevypadá moc pevně. Uvidíme, až to dorazí, mělo by, asi až v Březnu, nebo máte někdo nějaký dřívější termín ?
0 x
- goblajz
Jo držáků máme taky plný krabice. Mám předběžně slíbeno pár kusů na pondělí - v pátek by je měli mít skladem.
0 x
-
dagus
Nějak tu nesedí čas příspěvků...
Jinak kde je ten schopný dodavatel?
Držáky od sxt, zdroje a poe rovnou vyhazujeme.
Jinak kde je ten schopný dodavatel?
Držáky od sxt, zdroje a poe rovnou vyhazujeme.
0 x
- goblajz
-
tommich
Dostupnost skladem na cdr.pl, koupeno 3.1.2017.
Koupili jsme 1ks na test, uchycení z boku pomocí kovové pásky je zvláštní, není tam drážkování, takže po utažení na stožár se to při větru bude asi otáčet.
Držák z sxt tam jde hodně špatně (anténa nemá kvalitní odlitek), po čase to určitě na stožáru nikdo nesundá.
Krytka na RJ45 konektor == shit. Pokud se teplem/zimou prohne malý zobáček co drží krytku, tak se krytka lehce dá otevřít. Kdyby tam byl alespoň kryt jako na sxt nebo lhg..
Jinak anténa uvnitř je mikropásek.
Celkově zklamání, oproti LHG snad výhoda, že se na to nebude tak lepit sníh.
Koupili jsme 1ks na test, uchycení z boku pomocí kovové pásky je zvláštní, není tam drážkování, takže po utažení na stožár se to při větru bude asi otáčet.
Držák z sxt tam jde hodně špatně (anténa nemá kvalitní odlitek), po čase to určitě na stožáru nikdo nesundá.
Krytka na RJ45 konektor == shit. Pokud se teplem/zimou prohne malý zobáček co drží krytku, tak se krytka lehce dá otevřít. Kdyby tam byl alespoň kryt jako na sxt nebo lhg..
Jinak anténa uvnitř je mikropásek.
Celkově zklamání, oproti LHG snad výhoda, že se na to nebude tak lepit sníh.
0 x
- honzam
-
Leeonek
-
rado3105
skusal to niekto porovnat so sextantom? malo by to byt lepsie
disc: 21dB antena, citlivost -75
sextant: 18dB antena, citlivost -80
disc: 21dB antena, citlivost -75
sextant: 18dB antena, citlivost -80
0 x
-
mrazek609
Zdravím,
chtěl jsem dnes udělat PTP spoj ze dvou Disc Lite5AC, ale nespojí se. Na scanu ho vidím, ale frekvence jen přejede. Nastavení mám stejné jako na desítkách jiných, hlavně DynaDish.
Mám klasicky na jedné straně mode=bridge a na druhé mode=station bridge (případně jen station, nemá vliv). FW 6.45.2 v logu nic není, aktuálně testuji na stole, takže to není rušením apod.
Když si dám konfiguraci na staré SXT Lite5AC, tak se spojí hned. Díky za rady.
chtěl jsem dnes udělat PTP spoj ze dvou Disc Lite5AC, ale nespojí se. Na scanu ho vidím, ale frekvence jen přejede. Nastavení mám stejné jako na desítkách jiných, hlavně DynaDish.
Mám klasicky na jedné straně mode=bridge a na druhé mode=station bridge (případně jen station, nemá vliv). FW 6.45.2 v logu nic není, aktuálně testuji na stole, takže to není rušením apod.
Když si dám konfiguraci na staré SXT Lite5AC, tak se spojí hned. Díky za rady.
0 x
- honzam
-
mrazek609
Používám superchannel. AP mám v modu bridge (L3), 5GHz ac-only, 20MHz, frekvence např. 5500, 802.11. Station mám stejně, scan-list 5500.
0 x
-
mrazek609