.. tak ze je Jali v teto oblasti Guru je neodiskutovatelne (a klobouk dolu pred nim), ze o tom tady napsal jak napsal tez chapu, ale s jeho nazorem si dovolim nesouhlasit, ze by se zkratka informace o novych RouterBoardech nikde nemela objevit ... ze nekteri maji hulvatsky zpusob vyjadrovani je tez do nebe volajici ... vzdyt preci pokud mam uz jiny nazor, nemusim zpusobem vyjadrovanim jine prudit. Tez je jiste ubohe tvrdit o sobe, ze nikoho nepotrebuji apod.
Ja si treba myslim, ze pokud RB153ky maji problemy, nemely by oficialni zdroje takove informace zatajovat stejne tak, jako treba informace o pripravovanych novinkach a o predbeznem terminu uvedeni na trh.
Nechapu proc par vyvolenych z MUM, by melo mit takove informace a jini ne, ikdyz chapu, ze to jiste bylo zbozne prani toho, kdo jim to tam prezentoval. Pokud uz nekdo nekde neco takto predvadi, nemuze pocitat, ze se takova informace utaji.
V teto chvili muze nekdo z nas zvazovat vetsi investici treba do nakupu noveho zeleza a takova informace mu muze pomoci ke spravnemu rozhodnuti.
Toto diskuzni forum by melo vse kolem MikroTiku, embedded a siti a rozhodne by vsak nemelo slouzit k napadani, hulvatstvi a predvadeni (fero21). Hodne informaci je tu i tzv nezdokumentovanych, ci neoficialnich a je to jiste spravne.
V kazdem pr. si myslim, ze trochu etikety neni nikdy naskodu, ikdyz se vsim nemusim vzdy souhlasit ikdyz je to treba Guru pres MT. Soudny clovek z tohoto jiste pochopi, ze si lidi jako Jali vazim, ale nemusim s jeho nazory vzdy souhlasit.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBoard RB-1000 a RB-600 - že by konecne vykonne RBcka
http://www.czfree-ol.net/forum/viewtopic.php?t=837
tady je zajimavej topic jak to vlastne bude s temi novymi RB
tady je zajimavej topic jak to vlastne bude s temi novymi RB

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:HoT píše:No to me taky, konecne by se dalo na routerboardu i manglovat...i kdyz 532A to s vypetim vsech sil zvladne taky, ale bohuzel jen 2 minipci tzn 5ghz prijem a uz neni moznost 2,4 a 5 vysilani...
aha, a na co si myslíš že je RB502, heuréka
no heureka to je doslova

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
-
Hmmmm tak nam to asi uz rok v plne sestave (4xcm-2,4ghz 2xcm9 5ghz) nefunguje a jenom sem si toho nevsimnul. Mame tam 48V trafo od MK a je to dobry. Co me vic desi je ze mi na nekterych (nahodne) deskach a zdrojich blbne vysilani na 2,4Ghz proste spadne signal o 20dbi a pomuze jen vymena karty. Ale je mozny, ze sem mel jen spatnou serii CM9, jelikoz tento problem nikdo nikde nepopisuje.
0 x
Svlad_Cejli píše:Hmmmm tak nam to asi uz rok v plne sestave (4xcm-2,4ghz 2xcm9 5ghz) nefunguje a jenom sem si toho nevsimnul. Mame tam 48V trafo od MK a je to dobry. Co me vic desi je ze mi na nekterych (nahodne) deskach a zdrojich blbne vysilani na 2,4Ghz proste spadne signal o 20dbi a pomuze jen vymena karty. Ale je mozny, ze sem mel jen spatnou serii CM9, jelikoz tento problem nikdo nikde nepopisuje.
Co jsi to napsal za blábol?
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Svlad_Cejli píše:Hmmmm tak nam to asi uz rok v plne sestave (4xcm-2,4ghz 2xcm9 5ghz) nefunguje a jenom sem si toho nevsimnul. Mame tam 48V trafo od MK a je to dobry. Co me vic desi je ze mi na nekterych (nahodne) deskach a zdrojich blbne vysilani na 2,4Ghz proste spadne signal o 20dbi a pomuze jen vymena karty.
ano.nam se tohle stalo uz cca 3x. pomohla vzdy jen vymena CM9. take hledame priciny
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
-
soucez píše:Svlad_Cejli píše:Hmmmm tak nam to asi uz rok v plne sestave (4xcm-2,4ghz 2xcm9 5ghz) nefunguje a jenom sem si toho nevsimnul. Mame tam 48V trafo od MK a je to dobry. Co me vic desi je ze mi na nekterych (nahodne) deskach a zdrojich blbne vysilani na 2,4Ghz proste spadne signal o 20dbi a pomuze jen vymena karty. Ale je mozny, ze sem mel jen spatnou serii CM9, jelikoz tento problem nikdo nikde nepopisuje.
Co jsi to napsal za blábol?
Prelozim:
1. RB532+RB564 plne osazeno - vse jiz rok funguje korektne
2. CM9 na 2,4Ghz jako AP NAHODNE shodi signal u vsech klientu (spadne vykon) o cca 20dbi
3. Mam domenku ze vzhledem k tomu, ze pomuze pouze vymena CM9 kus za kus mohlo se jednat o vadnou serii CM9
0 x
Leeonek píše:net.work píše:Nevite nekdo jak to vypada s tema rb 600 a 1000? nemeli nahodou podle puvodnich planu vyjit na zacatku Q2 2007? dik za odpovedi...
to na to jako čekáš?) optimisto
njn... tez si rikam....

0 x