❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DynaDish 5
Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
0 x
ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn

0 x
Styx píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.
0 x
Jenya píše:Styx píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.
Věcí na překonání je dost. Zajímá mě reální výsledek spoje, nasměrování, rušení do stran, kvalita kotvení a vůbec celé "skříně" atd. Napsat UBNT jasná volba ...

0 x
[/quote]
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.[/quote]
Věcí na překonání je dost. Zajímá mě reální výsledek spoje, nasměrování, rušení do stran, kvalita kotvení a vůbec celé "skříně" atd. Napsat UBNT jasná volba ...
[/quote]
Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.

Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.[/quote]

Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.
0 x
Jenya píše:Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn

Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.[/quote]
Vždyť o tom to vlákno je, ne? Dozvědět se co Dynadish dokáže v reálu, a ne kecat o UBNT, o kterém už víme a je nějakou dobu na trhu a kecat jak je lepší, aniž bychom .... A tím nemám nic proti Ubiquiti, prostě jsem zvědavý na reál tohoto zařízení.
0 x
Styx píše:Jenya píše:Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn

Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.[/quote]
Vždyť o tom to vlákno je, ne? Dozvědět se co Dynadish dokáže v reálu, a ne kecat o UBNT, o kterém už víme a je nějakou dobu na trhu a kecat jak je lepší, aniž bychom .... A tím nemám nic proti Ubiquiti, prostě jsem zvědavý na reál tohoto zařízení.[/quote]
Hele rozumbrado, pokud mas argumenty proti, sem s nimy. Podle neurvalosti tvych postu, skoro zda se, ze zapominas, kdo tu zadonil o neco nejlevnejsiho na PtP...
0 x
ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Odkud to mas? Me v Ipmedii stale slibujou a nic

0 x
já tedy nevím proč tento produkt vůbec exituje za 300 Kč máte JRC23extreme dual s RB912 což je normální kovová parabola a ne žádná plastová udělátka, aha určitě zde někdo napíše že se mu nechce nic skládat, že, hmm tak potom jednoduchá odpověď jděte na UBNT lega 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Ladik píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Odkud to mas? Me v Ipmedii stale slibujou a nic
Z IP medie

0 x
Hele, Jenyo ... pokud už cituješ nějaký příspěvek, tak věz, že ty značky [quote] chodí v párech. Na začátku bloku bez lomítka, na konci s lomítkem. Kdo to má po tobě číst.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Hele, Jenyo ... pokud už cituješ nějaký příspěvek, tak věz, že ty značkychodí v párech. Na začátku bloku bez lomítka, na konci s lomítkem. Kdo to má po tobě číst.
Ludvo, mas recht, diky za znackovaci rychlokurz

Naposledy upravil(a) Jenya dne 19 Aug 2015 13:26, celkem upraveno 1 x.
0 x
Nevím ... nepoužívám 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.