soucez píše:Kde nakoupit kvalitní redukce minipci/PCI ?
Když už sis to koupil tak tam nacpi jiný pigtail, nikde není psané že musíš použít přímo ten co tam je. Mimo ten pigtail je normálně funkční

soucez píše:Lidi poraïte mi ohledně těch hodnot signálu jestli si to vysvětluju dobře. Když na straně kde je CM10 v režimu AP Bridge kouknu do registration záložky vidím tam naladěný RB532 s CM9kou (ta je samozřejmě ve "station") a že má sílu signálu -59 To znamená ale co? že Rb532 kvalitně vidí AP Bridge?
Protože když kouknu na status u CM9ky která je proti tomu AP bridge tak tam vidím TX/RX -59/-85
Takže ideální by bylo kdyby to bylo -59/-59? Na které straně je teda problémek že je tam jen -85? Na anténě u AP nebo na anténě u station karty? Když mám zatrženou fixnutou rychlost na 6 a 9Mbps tak bych z toho neměl vymáčknout víc jak 6 nebo 9 Mbps?
Díky za radu.
Igr píše:soucez píše:Lidi poraïte mi ohledně těch hodnot signálu jestli si to vysvětluju dobře. Když na straně kde je CM10 v režimu AP Bridge kouknu do registration záložky vidím tam naladěný RB532 s CM9kou (ta je samozřejmě ve "station") a že má sílu signálu -59 To znamená ale co? že Rb532 kvalitně vidí AP Bridge?
Protože když kouknu na status u CM9ky která je proti tomu AP bridge tak tam vidím TX/RX -59/-85
Takže ideální by bylo kdyby to bylo -59/-59? Na které straně je teda problémek že je tam jen -85? Na anténě u AP nebo na anténě u station karty? Když mám zatrženou fixnutou rychlost na 6 a 9Mbps tak bych z toho neměl vymáčknout víc jak 6 nebo 9 Mbps?
Díky za radu.
Jo ještě zajímavé že když jsem na straně AP dal místo JRC-24 sektorovou anténu VECTROR z http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=24548
tak tam vůbec na druhou stranu nedosvítila (3,8km) prostě vůbec se to nespojilo. Je těch 3,8km na sektorku moc? Proti je JRC-24.