❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Driver BCM4318 na RB433RH

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
dstudio

Driver BCM4318 na RB433RH

Příspěvekod dstudio » 13 years ago

Ahojte,
mam RB433rh, a mam kartu asusacku WL-120g s cipom Broadcom BCM4318. Skusam, hladam a neviem najst nikde neaky driver resp neviem ako to rozbehat kedze som este zaciatocnik..
Pomôžete mi prosim vas stym ?
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

driver pro RB dodavaj do FW sami mikrotici, ale myslim si ze kdyby meli zakomponovat kazdy driver, tak ma RoS ne 12MB ale tak 120MB :wink: , pouzivej jen uz podporovane karty, tot asi nejsnazsi rada...

PW
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Místo hledání pochybného driveru pro ještě pochybnější kartu si do toho kup nějakou normální co jede.
0 x

dstudio

jasné, najlepšie original od mikrotiku alebo ubiquiti .. ale momentálne chcem túto kartu rozbehnúť...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

mikrotik aktuálně podporuje POUZE atheros chipy. Ostatní ne. Max ještě starý prism chipsety. Dál nemá smysl nic zkoušet. Drivery do mikrotiku nedostaneš.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Kdysi jsem potřeboval uchodit nějakou BCM43xx v notebooku na linuxu, nakonec se mi to podařilo jenom přes NDISwrapper.
Nejde ani tak o to, jestli je to originál mikrotik, ale aby měla ten správný chipset.
Ale protože podle pravidel fóra tě nesmí nikdo z tvého záměru zrazovat, tak se v tom teď hezky vykoupeš, za týden
pochopíš, že tady se neodmlouvá a tu kartu na atherosu si stejně koupíš :)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 13 years ago

Ale je to ztrata casu nad tim badat, kup si Cm9, nebo r52hn sazka na jistotu a muzes mist ladeni tika po vecerech s rodinkou grilovat :)
0 x

dstudio

OK, dakujem teda za informácie, nič iné mi nezostáva, len kúpiť 2,4 kartu :D
0 x