❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

CF 16MB

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Radoko77

CF 16MB

Příspěvekod Radoko77 » 18 years ago

hehe, podarilo sa mi natrieskat MikrotikOS na 16ku kartu, sice poskromne balicky, ale frci paradne s wrapom

este som si nechal 1,5MB volne miesto pre logy a ine konf. zapisy
;-)
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

Radoko77 píše:hehe, podarilo sa mi natrieskat MikrotikOS na 16ku kartu, sice poskromne balicky, ale frci paradne s wrapom

este som si nechal 1,5MB volne miesto pre logy a ine konf. zapisy
;-)

To je naprostá bomba, takže pokud někdo nechce kupovat z doprodeje CF karty 64MB za 100kč tak jde na mk ještě ušetřit, používejte 16MB karty co jste dostali k foákům. Ušetříte tak celých 100 korun které můžete posléze využít třeba na 4 piva případně výhodné menu a ještě Vám zbude :lol:
0 x

teo

Příspěvekod teo » 18 years ago

leoonek píše:To je naprostá bomba, takže pokud někdo nechce kupovat z doprodeje CF karty 64MB za 100kč tak jde na mk ještě ušetřit, používejte 16MB karty co jste dostali k foákům. Ušetříte tak celých 100 korun které můžete posléze využít třeba na 4 piva případně výhodné menu a ještě Vám zbude :lol:

A to se VYPLATÍ!

No není to skvělé? :D A vy neváhejte a volejte!

::RouterOS.cz teleshoPING::
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

Na RB532 je volný CF slot, mám jednu 64MB CF kartu plonkovou. Pomůžu si v něčem když ji tam šupnu? Pamě se zvětší to vidím ve WINBoxu. Má ji tam dát?
0 x