❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB411L
- midnight_man
-
Ach jo
, dalsi smejd,.. co som ja komu spravil, ze ma takto niekto tresta. Uz som zo zufalstva kupil dnes SXT, aby som vobec mohol nahradit nefunkcne RB711 s Gentlboxmi... To SXT nevyzera byt nejak mooc vodotestne
, ale aspon ide,..zatial..

0 x
- midnight_man
-
Jo, jo,.len mikrotik,..nic inyho nemam,.este zopar 2,4Ghz klientov na Ovislinkoch 5460, ktorych pomali davam na Miktorik,...Takze, som dalsi "blazon" mikrotitak,..
0 x
ja misto 711 bude davat asi groove+maxlink 30cm sice to vyjde draz ale je to kvalitove jinde nez panelova antena.
0 x
Maxik píše:ja misto 711 bude davat asi groove+maxlink 30cm sice to vyjde draz ale je to kvalitove jinde nez panelova antena.
Az na to, ze groove nefunguji v zime stejne jako RB711. To si asi moc nepomuzes...
0 x
miract píše:Maxik píše:ja misto 711 bude davat asi groove+maxlink 30cm sice to vyjde draz ale je to kvalitove jinde nez panelova antena.
Az na to, ze groove nefunguji v zime stejne jako RB711. To si asi moc nepomuzes...
jo, pozor na to, minulý týden nám to u pár kliošů s touhle kombinací pokapalo taky
0 x
nějak jsem se nikde nedobral k oficiální informaci, jestli všechny dosavadní desky končí a nahradí je ty L šmejdy, nebo to budou jen low-cost alternativy.
0 x
V jake konkretni situaci ten groove skapne ? Ja ho mam u sebe uz asi 2 mesice a to uz pod nulou bylo a jede v pohode, signal primereny vzdalenosti a vykonu.
0 x
- midnight_man
12ks groove, chvala bohu ziadne zmeny v signale a pod...., posledne kupovane mesiac dozadu.
0 x