pfadmin píše:Tak RB600... výkon RB600 se nehodil ani na honění paketů...![]()
hapi píše:o výkonu mezi mips a x86 nemá smysl se bavit. Stejně tak mě baví jak marketingový oddělení mobilních platforem tlačí zákazníkům do hlavy jak ARM smete výkonem x86... ha ha ha... frekvence mezi architekturami nikdy nebyla rozhodující faktor který ukazuje výkon. Si vem P4 na 2GHz a dnešní sandy bridge na 2GHz. Rozdíl výkonu je fatální.
hapi píše:o výkonu mezi mips a x86 nemá smysl se bavit. Stejně tak mě baví jak marketingový oddělení mobilních platforem tlačí zákazníkům do hlavy jak ARM smete výkonem x86... ha ha ha... frekvence mezi architekturami nikdy nebyla rozhodující faktor který ukazuje výkon. Si vem P4 na 2GHz a dnešní sandy bridge na 2GHz. Rozdíl výkonu je fatální.
hapi píše:uvnitř to má napájecí vidlici vedle seriaku, 12-24V, stačí odpojit origo zdroj a buď z něj ustřihnout ten konektor a nebo to naletovat přímo na konektor na desce.
http://routerboard.com/pricelist/downlo ... ile_id=308
miract píše:RB1200 s 5.7, do dvou dnu se samovolne rebootne. Predtim tam byla RB450G s 3.30 a ta mela uptime mesice. Potreboval jsem vic Gbit portu, nechtel jsem to resit vlan switchem a tak jsem dopadnul. Pri prutoku cca 100Mbit zatez CPU temer stejna jak na RB450G. Tohle je fakt nejhorsi RB, jaky jsem mel v ruce. Ze jsem radeji nekoupil RB250 a nepripojil ho k te RB450G...
Bohus píše:JO ja vul koupil 3ks a vsechny se taky restartuji. TOk kolem 80Mbit. Dneska to jdu vyhazet a nahradim atomem.
miract píše:Bohus píše:JO ja vul koupil 3ks a vsechny se taky restartuji. TOk kolem 80Mbit. Dneska to jdu vyhazet a nahradim atomem.
A nevyresili jste to nejak? Jako pokud je to tak, tak jim to poslu nazpet!