❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
winbox nejde cez IP
winbox nejde cez IP
Zdravim, mam taky problem ze sa mi cez winbox nejde prihlasit cez IP adresu pise hlasku Could not get index: fatal error ... nejde nacitat ani web rozhranie ci z lokalnej siete alebo cez werejnu IP z ineho pripojenia...prihlasit sa da len cez MAC adresu...ping na IP ide je to RB433 teraz je tam 5.5 verzia robylo to aj na 5.4 ale iba asi tyzden dovtedy cca mesiac bolo vsetko ok, ma uz asi 2 roky a doteraz ziaden problem...po restarte ide par hodin vsetko ako ma...este ma napada ze to zaclo robyt po burke ci to stym nieco moze mat neviem, aj pri nej opdalilo porty na switchy za RB...nevie niekto co stym?
0 x
Není ko ten switch za rb??Už se mi stalo něco podobnýho a blokoval to switch po určité době klekla komunikace nahodile na různých portech.
0 x
nieje to nim ten sa hned vymenil zo 16 portov isli len 2 aj to tak vseliak...je tam novy ale roby to aj ked som napojeny priamo na RB...nechapem to, po restarte secko ok par hodin potom to zblbne a cez IP sa nikam nedostanem pritom ping, presmerovanie, net secko ide...este som si teraz vsimol na grafe kym sa donho dostanem ze zaplna pamat...
0 x
hmmm nikto nevie? aspon nakopnut spravnim smerom lebo nejak nato neviem prist...skusal som uz aj reset a obnovu nastaveni zo zalohy lebo je tam toho dost nastaveneho ale nepomohlo este rozmyslam ze obetujem noc spravim reset a vsetko pekne odznova ponastavovat...ale ci to bude mat vyznam neviem skusal som aj dowgrade, upgrade a nic zatial nepomohlo...
0 x
A co ta plná paměť ??Ta musí mýt nějaký důvod proč se plní.Skusil bych nějakou stable ověřenou verzi přes netinstal pouze potřebné balíčky a odznova nastavit,když nic,tak reklamace,nebo výměna bordu.
0 x