Dobry den,
prosim o radu s nasledujicim problemem :
1. routerboard rb333
2. wifi karta r52
3. fw 3.30
4. pigtail ufl/rsma - rsma/N
5 antena TP-Link TL-ANT2415D
Muj problem je takovy, neni rozdil mezi konektory main a aux. Antenu mam pripojenou na main, aux je volny. Kdyz dam sken siti, tak na aux najdu 17 siti a na main 19. Taky registrovani klienti maji porad stejny (spatny) signal, jestli je vystup nastaven na antenu a, nebo b. Vloni jsme to same resili s rb532 a ten jsme pri testovani vymenili za rb333. Vymena wifi karty taky nepomohla (testoval jsem asi 4 karty). Pigtaily jsou vymenene vsechny. Anteny jsem zkousel taky 2. Na RB je pripojena karta r52 5GHz na ISP a ta jede dobre. Jeste dodam, ze tento problem jsme resili uz vloni, kdy jsme vymenili antenu a rb a byl na rok klid. Ted opet nastal problem. Ze by u nas strasilo?
Dekuji za kazdy tip.
JK
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
antenni prepinac main a aux
co zkusit jiny RoS nez 3.30 ? ted sem si hral s RB112, RoS 2951,CM9,R52 a problem tam nebyl...1vstup hluchy, 2 ok.
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
1. prehrani RB na jinou verzi nepomuze - vyzkouseno od 2.9 do 3.3
2. obe karty se na RB 532 a 333 chovaji stejne - hluche jak polena
3. kdyz tu kartu r52 vlozim do boaru od compexu 54ag, tak wifina jede, tak jak ma
2. obe karty se na RB 532 a 333 chovaji stejne - hluche jak polena
3. kdyz tu kartu r52 vlozim do boaru od compexu 54ag, tak wifina jede, tak jak ma
0 x
-
Takze si odpovim sam - vadny antenni switch - zjisteno a potvrzeno. Po odpajeni a nahrazeni klemou, karta zacala poslouchat i vysilat.
0 x
a jaktože v tom compexu jela dobře?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
smallcastle píše:Takze si odpovim sam - vadny antenni switch - zjisteno a potvrzeno. Po odpajeni a nahrazeni klemou, karta zacala poslouchat i vysilat.
No ja jsem ti snad odpovedel ne, ze je to odpalena karta

0 x
-
Moc dekuji vsem za pomoc. JJ meli jste pravdu, ale bylo by dobre treba vice vysvetlit problem, ne jen ze je vadna karta. Prijde mi to trochu jako kdyz bych prijel do servisu s autem, ze mi spatne jede a mechanik by rekl - ja vim presne co s tim mate - je to pokazeny. Tak se mejte a dik JK
0 x
a co chces na tom vysvetlovat ? vadna karta = vymen a uvidis, kdybys to udelal hned po poskytnuti rady a nerozebiral nadale teorie, mels jasno. takhle to vypada, ze chces na svoje otazky odpovedi rozepsane do odstavcu proc karta mohla odejit a co na ni mohlo odejit
jooo nekdy se clovek holt nezavdeci...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Ale ono to tu v jinych postech rozebrany je, jak by asi vedel, ze je na karte nejaky prepinac a ze se muze odpajet a nahradit klemou.
Prosim moderatora o lock nebo o smazani....
Prosim moderatora o lock nebo o smazani....
0 x