❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

problem so zakladnou konfiguraciou

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
millo16

problem so zakladnou konfiguraciou

Příspěvekod millo16 » 19 years ago

RB112 sa da na prvy krat pripojit bez problemov cez MikroTik Neighbour Viewer, ale dam ako Login: admin, enter a napise ze Connection Time Out...
cez seriovy kabel sa sice pripojim ale nejde mi klavesnica, takze sa neviem prihlasit :( Nebol by nejaky tip? Vopred dakujem.
0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 19 years ago

millo16 píše:RB112 sa da na prvy krat pripojit bez problemov cez MikroTik Neighbour Viewer, ale dam ako Login: admin, enter a napise ze Connection Time Out...

a nemas to pripojene do switche jeste s necim dalsim? Kdyz si to zapojis jen PC a RB, tak to pres MAC musi jit. Natukej si ji manualne, jednou se mi stalo, ze po tom vyhledani okoli mi to nespojil, ale kdyz sem ji zadal rucne tak jo...divny, ale bylo to tak.
0 x

millo16

Příspěvekod millo16 » 19 years ago

aj_rade píše:a nemas to pripojene do switche jeste s necim dalsim? Kdyz si to zapojis jen PC a RB, tak to pres MAC musi jit. Natukej si ji manualne, jednou se mi stalo, ze po tom vyhledani okoli mi to nespojil, ale kdyz sem ji zadal rucne tak jo...divny, ale bylo to tak.

nie ide to napriamo do PC, ono pripojit sa mi podari ale len po login a password potom padne :(
0 x