❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB-604
RB-604
Uz ste nekdo zkouseli tuto 4 kartu na rb? zatim sem to zkousel na trech 600 a vysledek nevalny. porad piska speaker a presto ze v resources pci jsou vsechny karty tak v wireless interfaces je jen sada 4 ktere jsou primo na desce a ne v te rozsirujici redukci.. jede to nekomu?
0 x
mame jich v siti zatim cca 5 ( na rb600 ) , všude je to všehochut cm9, rb2 , tplink, atd a nikde problém. Jedinej problem je z rbb564 ze si obcas zasedna na nakou kartu a ta po chvili nejede az po restartu, ale to uz se tu resilo. Ale vcera jsme tam nahral 3.5 a až do ted tak kartička jede. Takže pokud pude i večer tak tam prepojim par pokusnejch klijentů. ( zatim to musim resti pres virtual AP pres funkcni kartu)
0 x
nám to běží na dvou RB600. Zatím žádný problém...
0 x
no je videt ze do RB600 radsi nepujdu kdyz to vidim ze to jednomu jede druhemu ne a predpokladam ze to nebude lidskym faktorem. Doufam ze Alix 1c1 PCI uhel a RB14 bude fungovat 

0 x
Maxik píše:no je videt ze do RB600 radsi nepujdu kdyz to vidim ze to jednomu jede druhemu ne a predpokladam ze to nebude lidskym faktorem. Doufam ze Alix 1c1 PCI uhel a RB14 bude fungovat
ale šak vony jedou..chvílema
0 x
no prave ze tady sleduju jak "jedou" mam starosti dost i bez site jeste aby me zlobila sit
O routerech s 2.9 nevim ze tam jsou a tak to ma byt.

0 x
Zdravím
Chtěl bych se zeptat na LED diody na této desce. Kdy se mají rozsvítit? Možná mám vadný kus, ale mně ty Ledky nesvítí.
Chtěl bych se zeptat na LED diody na této desce. Kdy se mají rozsvítit? Možná mám vadný kus, ale mně ty Ledky nesvítí.
0 x
myslim ze nesvitej jen na rb600 jedna + LAN, ale mohl bych kecat rb 600 uz jsem asi rok nevidel a doufam ze neuvidim 

0 x