❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB 411U
Re: RB 411U
jj , jsem si rikal ze je ledka divne zapojena ... . ten vysoky port je vcelku na prd ze kdyz to dam do indoor case tak je tam asi 2 mm mezera takze koax se tam vleze max ufl , na mmcx se muze zapomenout
0 x
Zdravím Vás, ačkoliv se to netýká přímo RB411 "U" tak nechce se mi zakládat nový topic - nestává se někomu na RB411ce že náhodně občas přestane komunikovat eth port? na RB se dostanu bez problemu po wlanu, vse se tvari ze jede, ale pres eth nic neprotece... po SW rebootu zase vse OK... v logu nic... na druhe strane eth je 16port switch... verze ROS = 3.30, ale delalo to i pri nizsi...
poradi nekdo prosim?
Diiky...
poradi nekdo prosim?
Diiky...
0 x
Jan Ptáček
Tohle jsem tu měl taky. Dělalo mi to že po vyputí elektřiny naběhl, ale LAN port nefungoval. přihlášení přez wlan a SW restart to vyřešily a jednoho krásnýho dne už to přestal dělat a je klid... Tak nevím. ale zkusil bych zkontrolovat kabeláž, to mi taky někde dělalo blbosti třeba špatně nalisovanej konektor.
0 x
me to spise nikdy nezacal a jednohokrasneho dne si rekl ze by mohl zacit zlobit
kabelaz asi ne, pac ten propoj do toho switche je asi 1m a je to patch kupovany z obchodu... spis uvazuju jestli nemuze dojit k nejakemu preteceni pameti po urcite dobe, treba i u toho switche a tim ze restartuju RB a port se odpoji/pripoji tak dojde k vymazani??? nevim co s tim ale je to celkem problem pac na to lze reagovat az kdyz klienti zacnou volat...

0 x
Jan Ptáček
nahraj na nej verzi 3.27 a dej vedet jestli to prestalo zlobit me ano a to u 433 a nekolika 411
0 x
Maxik píše:nahraj na nej verzi 3.27 a dej vedet jestli to prestalo zlobit me ano a to u 433 a nekolika 411
dik moc, vecer prehraju... jen ale nevim kdy se ozvu, pac se to stalo treba 1 za 14 dnu.. .nebo 1 za mesic... jak kdy...
0 x
Jan Ptáček
hmm, mě by zajímalo jak je to možný. Mám jich tu celkem dost a ani na jedný se mi nikdy nic takovýho nestalo. 3.10-3.30.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:hmm, mě by zajímalo jak je to možný. Mám jich tu celkem dost a ani na jedný se mi nikdy nic takovýho nestalo. 3.10-3.30.
no, me to dela taky jen na 1 miste.. mozna vadny RB nevim.. je to bytovka s asi 30 pripojenyma bytama.. 2x 16port switch.....
0 x
Jan Ptáček
protoze ten problem je jen ve spojeni s nejakou zrejme exotictejsi sitovkou a osobne jsem videl take s Alixem 2c2 tusim s ros 2.9.50.
0 x