Zdravim
nesetkal ste se nekdo s tim ze se vam snizila propustnost rb133? Mam dva kusy s neprosto stejnou zavadou - bord se tvari uplne normane vse funguje jen propustnost je zhruba polovicni maximalne 8mbit HD(kdyz tam dam jednu kartu a taham pres ni) a pingy jsou misto obvyklych 2-3 ms 7-12 ms. Vymenily jsme je za nove a ty jedou normalne bez problemu.
Nevim jestli to mam poslat na reklamaci, pze myslim ze mi to poslou zpatky ze to funguje.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nizka propustnost rb133
kup si silnejsi hw. vic z toho nevytahnes.
Pokud resis zmenu latence ze 3ms na 12ms pri plne zatezi, tak bych rekl, ze jsou to jeste vyborne vysledky.
Pokud resis zmenu latence ze 3ms na 12ms pri plne zatezi, tak bych rekl, ze jsou to jeste vyborne vysledky.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
RB133 mi osazena 3x cm9, jen staticky routing, zadna pravidla udela asi 8-10M HD a CPU je 100% na tak male zarizeni je to dost slusne, pokud potrebujes vic je nesmysl tam davat nejslabsi RB ze jo:) mame Rb433 pripadne AH nebo rb 600
0 x
tu propustnost i latence resim pri nulovym zatizeni!
pustim na rb ap a pripojim notes a taham, zdravej rb133 da cca 2000Kbytu tyhle dva kousky mi daj 900-kbytu
pustim na rb ap a pripojim notes a taham, zdravej rb133 da cca 2000Kbytu tyhle dva kousky mi daj 900-kbytu
0 x