❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nizka propustnost rb133

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
vasek

Nizka propustnost rb133

Příspěvekod vasek » 16 years ago

Zdravim
nesetkal ste se nekdo s tim ze se vam snizila propustnost rb133? Mam dva kusy s neprosto stejnou zavadou - bord se tvari uplne normane vse funguje jen propustnost je zhruba polovicni maximalne 8mbit HD(kdyz tam dam jednu kartu a taham pres ni) a pingy jsou misto obvyklych 2-3 ms 7-12 ms. Vymenily jsme je za nove a ty jedou normalne bez problemu.
Nevim jestli to mam poslat na reklamaci, pze myslim ze mi to poslou zpatky ze to funguje.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

kup si silnejsi hw. vic z toho nevytahnes.
Pokud resis zmenu latence ze 3ms na 12ms pri plne zatezi, tak bych rekl, ze jsou to jeste vyborne vysledky.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

RB133 mi osazena 3x cm9, jen staticky routing, zadna pravidla udela asi 8-10M HD a CPU je 100% na tak male zarizeni je to dost slusne, pokud potrebujes vic je nesmysl tam davat nejslabsi RB ze jo:) mame Rb433 pripadne AH nebo rb 600
0 x

vasek

Příspěvekod vasek » 16 years ago

tu propustnost i latence resim pri nulovym zatizeni!
pustim na rb ap a pripojim notes a taham, zdravej rb133 da cca 2000Kbytu tyhle dva kousky mi daj 900-kbytu
0 x