❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ide modul
ide modul
zdravim. staci v reale v PC routry 64 MB ide flash modul?malo by to robit grafy, mal by tam byt daky jednoduchy vlastny web pre hotspot SQ+QT. po nahrati routerOS tam zostalo cca 20MB miesta a obavam sa, ze to je uboho malo.. dokonca tam niesu ani ziadne nastavenia este nahrate.a neviem ci sa mi oplati kupovat pre ten modul licencia, alebo mam pouzit radsej daky modul o vacsej kapacite.. co poradite? vdaka
0 x
s flaskou by nemel byt zadny problem.
Pokud nebude vadna, tak te mozna i prezije. Zatim se po rozbila jedna po 1/2 rocnim provozu z 10 ks.
Pouzivam 1GB flasky, stojej baksis.
Pokud nebude vadna, tak te mozna i prezije. Zatim se po rozbila jedna po 1/2 rocnim provozu z 10 ks.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:s flaskou by nemel byt zadny problem.
myslel som skor, ci bude stacit kapacitne...
0 x
pro RBčka stačí minimálně 64MB ale pro PC 128MB
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Flashka stoji opravdu baksis, ale pokud me s flashkou odejde i licence za 1000,- tak se to zacne prodrazovat. S asi 6ti kusu odesly uz 3 a harddisk zadnej a to jich tak 30 mam uz 2 roky v provozu.
0 x
www.generalnet.cz
me odesla zrovna ta s tou hacklou verzi
ale jo , zapomel jsem na licenci

ale jo , zapomel jsem na licenci
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam