❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Najlepsi zdroj pre rb433ah?

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
omicron

Re: Najlepsi zdroj pre rb433ah?

Příspěvekod omicron » 17 years ago

hapi píše:počkej? nedoporučuješ 24V napájení? Máme na jednom místě jeden 24V zdroj asi 130W a napájí RB333, RB532, 2xRB150 a neni problém. Rozhodně se mi to zdá lepší než u každýho mít extra zdroj.

Nebude náhodou to zasekávání nedavnej bug v kondenzátorech jedný serie? Tušim že jsem to někde viděl, a byly hodně reklamace.

Ja měl na mysli tu 24V/0,8A na obrázku od DWE. Nic proti 24V zdroujům všeobecně :)

A ano mám pocit že je to ta vadná serie se špatnými kondenzátory ale lze to vyřešit právě silnějším spínaným zdrojem nebo UPSkou. Což jak jsem psal dokáže ty kraťoučké výpadky překlenout. Nepošlu si přeci půlku sítě na reklamaci :/ To potřebuji ještě dořešit s dodavatelem.
0 x
UNDO - Does not work in real life.

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

hapi píše:používám http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=195 a nikdy mi žádnej neodešel a ani neodešlo na nich zařízení.

Ten zdroj neskapal ani ked som ho nechtiac vyskratoval a to bol v skrate hadam minutu , este stale fakli :D
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

spinane zdroje maji povetsinou nadproudovou ochranu a zkratem znicit nelze
0 x

hermanek.t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hermanek.t » 17 years ago

Mi mame zdroje DVE kde je lanovej router board mk 450 tak se tam pravidelne menej to sami sem tam i petivoltovej DVE na ovislink. Ted davame jedine sunny a pohoda
0 x
Už to mam... zase byla chyba mezi klávesnici a pc :(!

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 17 years ago

DVE a MAXLINK jsou v poho dokud se nepotkaji s teplem
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 17 years ago

basty: to nebude teplo... mam tu jeden dve 18v/1a ktory cele leto pod strechou tahal rb150 a ovis5460, dokonca ma uz bubblinky pod tou nalepkou a slape doteraz (pochopitelne uz tam nieje :) ale mam tu tiez niekolko odidenych 18v/1a 24v/0,8a pricom odisli uplne samovolne v chladnej miestnosti alebo po vypadku elektriny a pod... dve uz nikam nedavame a aj tie co su sa postupne menia za sunny...
0 x

hermanek.t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hermanek.t » 17 years ago

jak to je reseno v prispevku nad timto proste DVE je za malo penez malo muziky... ono kdyz se vam to sem tam vypne jen proto ze byla nejaka spicka nebo se vam zblbl zdroj ze kdyz date zarizeni jiny pak ho tam date zpet dve jede to treba den a zase smrt tak to se pak moc nevyplati ta reklamace je v souctu drazsi ja zdroj sunny kde ho mame tak o tom miste prakticky nevime... :idea:
0 x
Už to mam... zase byla chyba mezi klávesnici a pc :(!