❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejhorší PCIe grafická karta na světě pro MK

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
petas

Nejhorší PCIe grafická karta na světě pro MK

Příspěvekod petas » 17 years ago

Zdravím,

dokázali by jste poradit NEJméně výkonou, NEJvíce spořivou, NEJlevnější grafickou PCIe grafiku do motherboardu? Znáte to, prostě žádný directx 10, žádný shapery, pipeliny a podobný blbosti, které v s Mikrotikem nepoužiju...
Také je předpoklad pasivní chladič...

Díky
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

a proc musi byt PCIE ? co treba stara dobra S3 trio64 PCI ? Jinak v routeru je grafika celkem na prd, zbytecne to zere a kdyz je to uplne mrtvy tak si ji tam muzes dodat abys neco videl, to se predpokladam moc nestava ne?
0 x

petas

Příspěvekod petas » 17 years ago

Mám novější motherboard a na něm jeden PCIe slot, takže pokud by byla grafická karta PCIe, tak ušetřím cenné PCI sloty.
Nebo dnes už nemusí mít motherboardy (bez int. grafiky) graf. kartu? Rozeběhně se to? Nevím, nezkoušel jsem.

Díky
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

zatim jsem se setkal jen s 1 starym bordem kterej bez grafiky odmital spolupracovat, u vseho novejsiho bez problemu - vyzkousej.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

bez grafarny to pobezi a zere to hlavne mnohem min.
A zaroven s tim nezapomen, ze i shit pasivni pcie grafarna ma tak tlusty chladic, ze tim navic zaberes jeden pci slot. Tedy pokud se nenastves jako ja a pilkou na zelezo te karte domluvis a zredukujes ji chlazeni. Kartu tak jako tak pouzivam pouze jako "servisni".
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Mne pred pol rokom nejaka nova asus doska nechcela ani za nic chodit bez grafiky , skusal som nastavenia v biose ale nic , bezgrafarne to nenabootovalo .
0 x