❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WRAP 2C a neoficialni Mikrotik 2.9.6.

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Kolombo

WRAP 2C a neoficialni Mikrotik 2.9.6.

Příspěvekod Kolombo » 17 years ago

Zdravim,
dostal jsem darem WRAP 2C. Byl na nem StarOS (na CF karte) ale ten se me nelibi a tak bych tam rad Mikrotik. Koupit do toho licenci s levelem 4 se ale vzhledem k cene nevyplati, a tak bych tam rad nahral verzi neoficialni. (je to verze MT která neresi licencni politiku). Zkousel jsem několik zpusobu jak to zprovoznit na wrapu, ale zatím se nezadarilo. Proto bych se rad zeptal zkusenejsich jestli by me neporadili jak to mam provest.

Mam k dispozici ctecku pametovych karet, PC s HDD, seriovy kabel, a obraz ISO intalacniho CD Mikrotiku (v2.9.6. a v2.9.7.)

Děkuji za jakekoli nakopnuti

K.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 17 years ago

A kam chces nakopnout?

p.s. rikal jsi si o to :D
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

Kolombo

Zatim jsem byl nakopnut seriakem, tak uvidime jestli to pomuze :D
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

verze 2.9.6 je trochu prehistoricka, ne?
nechces do toho dat neco novejsiho? ... treba MKv2.9.27L6 ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Kolombo

Diky za dalsi nakopnuti...
jsem si neuvedomil ze .6 a .27 --->>> ze ta 27cka je novejsi... nejak jsem mel zafixovane ze 6 ka je vice nez 2 ale rozhoduje cele cislo nikoli prvni cislo :roll:
Myslim ze verzi .27 mam taky...
0 x