❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB433AH
to mas zaply v turbo modu, ne?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:
to mas zaply v turbo modu, ne?
Já ne

0 x
-
Myslim ze tam ma turbo , ked si vsimnes na akej richlosti to ma konektnute tak je tam 54Mbps*2 , turbo som nikdy neskusal tak neviem iba tak tipujem .
0 x
-
-
-
mashinepistole2 píše:Myslim ze tam ma turbo , ked si vsimnes na akej richlosti to ma konektnute tak je tam 54Mbps*2 , turbo som nikdy neskusal tak neviem iba tak tipujem .
jj, turbo se ukazuje jako mod. rychlost * 2
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
-
Nemate uz niekto realne skusenosti s tym RBckom ? Niekto by ho uz mal mat , kedze sa v i4wifi vypredalo 50ks behom pardni
Ani som to nestihol objednat .

0 x
jak jsou vykony ty Atheros chipsety ?
Trochu se obavam realneho vykonu a propustnosti. Kdyz vidim cenu, tak nevim co si o tom mam myslet.
Extreme performance "za cenu klienta" ? ... podezrele
Trochu se obavam realneho vykonu a propustnosti. Kdyz vidim cenu, tak nevim co si o tom mam myslet.
Extreme performance "za cenu klienta" ? ... podezrele
0 x
Je to taky MIPS tak predpokladam ze to bude rychlejsi jen vyssim taktem i tak je to porad 2x vic nez 532A za zajimavou cenu.
Naposledy upravil(a) Maxik dne 04 Jun 2008 00:56, celkem upraveno 1 x.
0 x
hm, tak dejme tomu, ze ta 800MHz verze bude vykonejsi. Tz. ze ta 300MHz verze bude slabsi nezli 532A .
Podle konstrukce soudim, ze je tam pouze jinej a k tomu jeste pretaktovanej chip, takze to bude pravdepodobne i slusne topit.
Ale to je jen moje teorie.
Podle konstrukce soudim, ze je tam pouze jinej a k tomu jeste pretaktovanej chip, takze to bude pravdepodobne i slusne topit.
Ale to je jen moje teorie.
0 x