Zdravím,
setkal jste se někdo s tím, že vám z ničeho nic zmizelo na mikrotiku rozhraní wireless. Na jednom AP mi přes noc zmizelo v položce wireless tables podpoložce Interfaces teď není nic? Asi se prostě odporoučelo, ale dá se to nějakým příkazem zjistit jestli je to tak?
Spíš mě to zajímá jestli bouřka nebo jen únava materiálu? Dá se to někde vyčíst z routerboardu?
Díky za info...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mirotik - zmizelo rozhraní wireless
stalo se mi to při vybalování nového produktu, šlo to na reklamaci a OK, stalo se mi to i za provozu, restart a bylo to OK
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Preflashnout netinstallem, pokud nezabere je wlan dead...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak dlouho co takhle dorazily nové RB922. Na všech chyběl wlan interface. Vyřešeno aktualizací ROS vč. BIOSu.
0 x
Jo to se stava, když tam není baliček wireless. Párkrat, když jsem přehraval FW, tak pak se klient nepřipojil. Ale dá se to spravit. I downgrade staršího FW pomohl. nebo novejšího FW
0 x
Ahoj, me se to same stalo u SXT AC , nepomohla zmena verze ROS nahoru ,dolu ani fw. Poslan na reklamaci.
0 x