❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB411

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
honzam

Příspěvekod honzam » 17 years ago

má to už někdo doma?
0 x

honzam

fakt nikdo? :)
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

asi to nikdo nepotrebuje ( proc taky kdys na jednu antenu staci ten vykon akorat teda bez ruznych ques ktery se stejne delaj jinde)
0 x

honzam

Pokud chcete obdržet nový RouterBoard, přijímáme již nyní objednávky v jakémkoliv množství. Neváhejte a buïte mezi prvními, kdo otestuje tuto desku, která má 3x vyšší výkon než RB133c! Přijaté objednávky budou expedovány začátkem příštího týdne.

Připomínáme, že jako bonus k prvním objednávkám budeme RB411 expedovat včetně licence L4. Desky z dalších dodávek budou již mít pouze verzi L3 stejně jako RB133c.

Cena: 1000,- Kč bez DPH

I4WIFI
0 x

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 17 years ago

Dneska mně došel tak jsem si s ním chvilku doma hrál a zdá se že je to OK hned jsem do něj nacpal V3 a vytížení procáku neskáče jako u 133. Zítra ho budu nasazovat a připojovat přez něj 2 klioše tak pak hodím info
JumboCB
honzam píše:má to už někdo doma?
0 x

level

Příspěvekod level » 17 years ago

nasazeno 5 kusu konf. stejna jako 133c funguje v poho vykon skoro jako 532
obcas pri svazani MAC s IP vyskakujou v logu ruzne IP ale to bude spis problem 3.x protoze na 133c to s 3.x dela taky
0 x

honzam

level píše:nasazeno 5 kusu konf. stejna jako 133c funguje v poho vykon skoro jako 532
obcas pri svazani MAC s IP vyskakujou v logu ruzne IP ale to bude spis problem 3.x protoze na 133c to s 3.x dela taky

když se tam dá karta tak jak je to velký? Asi to nepřesahuje jako u 133C že? Takže se to dá nacpat do menší bedny...
0 x

level

Příspěvekod level » 17 years ago

presahuje o 0.5 centimetru
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 17 years ago

Tak mám taky 2 doma a je tam opravdu level4.. :D a 3.0 rc12, kterou jsem uz prehral 3.1, ktera se zda byt stabilni. Do site pujde koncem tydne...
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

honzam

DRAKK píše:Tak mám taky 2 doma a je tam opravdu level4.. :D a 3.0 rc12, kterou jsem uz prehral 3.1, ktera se zda byt stabilni. Do site pujde koncem tydne...

Taky mě dneska přišli. Vypadá to hezky :) RC12 jsem chtěl přehrát na 3.1 a zapoměl jsem že to má jiný procesor. Cpal jsem tam 3.1 mipsle a nějak to nevzalo :D pak jsem přemýšel a stáhnul 3.1 mipsbe a už to valilo. A procesor nevyskakuje na 100% jako u RB133
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

Tak jsem si koupil taky par kousku a jeden zatim nejede, pri zatizeni i mimo zatizeni se restartuje, na stole jel normalne, ale pri uvedeni do provozu se zacal nepravidelne restartovat, stejne se chova s RC12 i s 3.1 nemate nekdo podobne zkusenosti ?
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.
0 x

honzam

belmorfeus píše:chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.

do budoucna prý ano...
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Neska mi prisli rb411 a celkom ma prekvapilo ze to da cez 20Mega a ide na tom celkom v pohode aj Nstreme . Pri okolo 20Mega ide procak na 54% zo zapnutym nstreme , Btest bezal na PCkach na koncoch cize nie na RB, cez rbcka isiel len vygenerovany trafik . Ale ajtak je to na takuto malu hracku slusne .
0 x