❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	RB411
Pokud chcete obdržet nový RouterBoard, přijímáme již nyní objednávky v jakémkoliv množství. Neváhejte a buïte mezi prvními, kdo otestuje tuto desku, která má 3x vyšší výkon než RB133c! Přijaté objednávky budou expedovány začátkem příštího týdne.
Připomínáme, že jako bonus k prvním objednávkám budeme RB411 expedovat včetně licence L4. Desky z dalších dodávek budou již mít pouze verzi L3 stejně jako RB133c.
Cena: 1000,- Kč bez DPH
I4WIFI

Připomínáme, že jako bonus k prvním objednávkám budeme RB411 expedovat včetně licence L4. Desky z dalších dodávek budou již mít pouze verzi L3 stejně jako RB133c.
Cena: 1000,- Kč bez DPH
I4WIFI
		0 x 

level píše:nasazeno 5 kusu konf. stejna jako 133c funguje v poho vykon skoro jako 532
obcas pri svazani MAC s IP vyskakujou v logu ruzne IP ale to bude spis problem 3.x protoze na 133c to s 3.x dela taky
když se tam dá karta tak jak je to velký? Asi to nepřesahuje jako u 133C že? Takže se to dá nacpat do menší bedny...
		0 x 

DRAKK píše:Tak mám taky 2 doma a je tam opravdu level4..a 3.0 rc12, kterou jsem uz prehral 3.1, ktera se zda byt stabilni. Do site pujde koncem tydne...
Taky mě dneska přišli. Vypadá to hezky
 RC12 jsem chtěl přehrát na 3.1 a zapoměl jsem že to má jiný procesor. Cpal jsem tam 3.1 mipsle a nějak to nevzalo
 RC12 jsem chtěl přehrát na 3.1 a zapoměl jsem že to má jiný procesor. Cpal jsem tam 3.1 mipsle a nějak to nevzalo   pak jsem přemýšel a stáhnul 3.1 mipsbe a už to valilo. A procesor nevyskakuje na 100% jako u RB133
  pak jsem přemýšel a stáhnul 3.1 mipsbe a už to valilo. A procesor nevyskakuje na 100% jako u RB133
		0 x 

Tak jsem si koupil taky par kousku a jeden zatim nejede, pri zatizeni i mimo zatizeni se restartuje, na stole jel normalne, ale pri uvedeni do provozu se zacal nepravidelne restartovat, stejne se chova s RC12 i s 3.1 nemate nekdo podobne zkusenosti ?

0 x 

- 
				belmorfeus
chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.

0 x 

belmorfeus píše:chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.
do budoucna prý ano...
		0 x 

- 
				mashinepistole2
Neska mi prisli rb411 a celkom ma prekvapilo ze to da cez 20Mega  a ide na tom celkom v pohode aj Nstreme . Pri okolo 20Mega ide procak na 54%  zo zapnutym nstreme , Btest bezal na PCkach na koncoch cize nie na RB, cez rbcka isiel len vygenerovany trafik . Ale ajtak je to na takuto malu hracku slusne .

0 x