❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB411
Pokud chcete obdržet nový RouterBoard, přijímáme již nyní objednávky v jakémkoliv množství. Neváhejte a buïte mezi prvními, kdo otestuje tuto desku, která má 3x vyšší výkon než RB133c! Přijaté objednávky budou expedovány začátkem příštího týdne.
Připomínáme, že jako bonus k prvním objednávkám budeme RB411 expedovat včetně licence L4. Desky z dalších dodávek budou již mít pouze verzi L3 stejně jako RB133c.
Cena: 1000,- Kč bez DPH
I4WIFI
Připomínáme, že jako bonus k prvním objednávkám budeme RB411 expedovat včetně licence L4. Desky z dalších dodávek budou již mít pouze verzi L3 stejně jako RB133c.
Cena: 1000,- Kč bez DPH
I4WIFI
0 x
level píše:nasazeno 5 kusu konf. stejna jako 133c funguje v poho vykon skoro jako 532
obcas pri svazani MAC s IP vyskakujou v logu ruzne IP ale to bude spis problem 3.x protoze na 133c to s 3.x dela taky
když se tam dá karta tak jak je to velký? Asi to nepřesahuje jako u 133C že? Takže se to dá nacpat do menší bedny...
0 x
DRAKK píše:Tak mám taky 2 doma a je tam opravdu level4..a 3.0 rc12, kterou jsem uz prehral 3.1, ktera se zda byt stabilni. Do site pujde koncem tydne...
Taky mě dneska přišli. Vypadá to hezky

0 x
Tak jsem si koupil taky par kousku a jeden zatim nejede, pri zatizeni i mimo zatizeni se restartuje, na stole jel normalne, ale pri uvedeni do provozu se zacal nepravidelne restartovat, stejne se chova s RC12 i s 3.1 nemate nekdo podobne zkusenosti ?
0 x
-
chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.
0 x
belmorfeus píše:chci se zeptat, nevite nekdo jestli mikrotik uvede i verzi primo s integrovanym vysilacem ? Pripravenej PCB na to maji.
do budoucna prý ano...
0 x
-
Neska mi prisli rb411 a celkom ma prekvapilo ze to da cez 20Mega a ide na tom celkom v pohode aj Nstreme . Pri okolo 20Mega ide procak na 54% zo zapnutym nstreme , Btest bezal na PCkach na koncoch cize nie na RB, cez rbcka isiel len vygenerovany trafik . Ale ajtak je to na takuto malu hracku slusne .
0 x