Krabík píše:nemam bleskojistky, zadny zemeni, jeste mi ani jedna CM9 neodesla. Je to tri nedele, koukal jsem, jak mi triskaj blesky do vodojemu, na kterym mam anteny, zadna skoda nebyla. Hlavne ale nepouzivam vsesmerovky
To zní jako sci-fi

honzam píše:Krabík píše:nemam bleskojistky, zadny zemeni, jeste mi ani jedna CM9 neodesla. Je to tri nedele, koukal jsem, jak mi triskaj blesky do vodojemu, na kterym mam anteny, zadna skoda nebyla. Hlavne ale nepouzivam vsesmerovky
To zní jako sci-fi
Krabík píše:honzam píše:Krabík píše:nemam bleskojistky, zadny zemeni, jeste mi ani jedna CM9 neodesla. Je to tri nedele, koukal jsem, jak mi triskaj blesky do vodojemu, na kterym mam anteny, zadna skoda nebyla. Hlavne ale nepouzivam vsesmerovky
To zní jako sci-fi
Budto jsem dite stesteny nebo se vyplati kupovat lepsi anteny. Musim priznat, ze nade mnou jsou mobilovy anteny O2 a asi dost toho pochytaj ony. Po vcerejsi bource zase vse OK.
raven-il píše:Krabík píše:honzam píše:Krabík píše:nemam bleskojistky, zadny zemeni, jeste mi ani jedna CM9 neodesla. Je to tri nedele, koukal jsem, jak mi triskaj blesky do vodojemu, na kterym mam anteny, zadna skoda nebyla. Hlavne ale nepouzivam vsesmerovky
To zní jako sci-fi
Budto jsem dite stesteny nebo se vyplati kupovat lepsi anteny. Musim priznat, ze nade mnou jsou mobilovy anteny O2 a asi dost toho pochytaj ony. Po vcerejsi bource zase vse OK.
Primarni pricinu toho bych videl v tom, ze je ten vodojem kvalitne uzemeny. Pak neni problem.
novajz píše:No čest lidi, uvažuju, že si na střechu pověsím RB133 + 2xcm9 ale asi to vzdám. Mám tam ted ovise jako bridge na 6km a jednoho edimaxe za 800,- jako všesměr AP. Podotýkám, že bydlím na kopci jako nejvyšší barák a moje antény jsou ještě výš, než hromosvod. Jak všesměr, tak 24dbi síto. Už to tu mám rok a bouřek tu bylo požehnaně, ale jediné, co jsem vyměnil, byly dvě klientské AP edimax. Sice jely, ale pořád se po tý bouřce odpojovaly a zase připojovaly. Přehrál jsem FW z 1,22 na 1,25 a jedou v klidu. Takže do RB133 + 2 cm9 asi nepůjdu. Abych furt něco měnil. Mám tak příkrou střechu, že mám strach tam lézt jednou ročně. Podotýkám, že ač mám antény výš jak hromosvod a bydlím na kopci bleskojistky nepoužívám. Asi haluz, ale bouřky tu byly přímo učebnicové a RB a CM by to asi nerozchodil. Takže asi zlaté HW AP, HIII