Zdravím fórum, sháním 2ks RB3011UiAS-RM, zkoušel jsem to u více prodejců (i4, discomp, AT, PCV...) všude nedostupné, naskladnění snad min. za 14 dní, nevíte proč ?
Případně kde ho ještě koupit ?
Díky F.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB3011UiAS-RM nedostupnost v ČR ?
Mám stejnou problém s CRS. Naskladnění 1-2 týden v květnu.
0 x
Síť není jen internet ...
taky me tim pekne nasrali, asi odbyt vetsi nez se cekalo nebo jim sikme oci nestihaj dodavat...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Pokud se nemýlím tak doba dodání z lotyšska do čr je 2-3 dni.... takže problém u žluťásků
. U novinek klasika.

0 x
nejspíš zjistili průsery na HW straně jinak si to nedovedu vysvětlit
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
hmm, podle mě normální stav novinek a RB3011 za tu cenu je extrémně lákavý RBčko. Další o něco výkonější je 2x dražší.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Není nikde a ani se nedivim... S tím výkonem je uplně někde jinde než RB2011 a bude obrovskej zájem za tu cenu.
0 x
jenže to není problém jen rb3011 třeba dynadish je také fuč takže asi halt někdo něco potentil a nebo nějaké putinovo zastavování ekonomiky?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Pánové sehnáno, děkuji všem kdo pomohli, nebylo to jednoduché. František Havel
0 x