❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	DynaDish 5
Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...

0 x 

ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn

0 x 

Styx píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.
		0 x 

Jenya píše:Styx píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.
Věcí na překonání je dost. Zajímá mě reální výsledek spoje, nasměrování, rušení do stran, kvalita kotvení a vůbec celé "skříně" atd. Napsat UBNT jasná volba ...

0 x 

Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn  [/quote]
[/quote]
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.[/quote]
Věcí na překonání je dost. Zajímá mě reální výsledek spoje, nasměrování, rušení do stran, kvalita kotvení a vůbec celé "skříně" atd. Napsat UBNT jasná volba ... [/quote]
[/quote]
Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.

[/quote]
[/quote]Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.[/quote]
Věcí na překonání je dost. Zajímá mě reální výsledek spoje, nasměrování, rušení do stran, kvalita kotvení a vůbec celé "skříně" atd. Napsat UBNT jasná volba ...
 [/quote]
[/quote]Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.
		0 x 

Jenya píše:Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn
Tak to si myslim, ze UBNT PowerBeam, at uz M5, nebo AC je jasna volba. Co se PtP tyka, vubec me nenapada, v cem by je Mikrotik prekonal.[/quote]
 [/quote]
[/quote]Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.[/quote]
Vždyť o tom to vlákno je, ne? Dozvědět se co Dynadish dokáže v reálu, a ne kecat o UBNT, o kterém už víme a je nějakou dobu na trhu a kecat jak je lepší, aniž bychom .... A tím nemám nic proti Ubiquiti, prostě jsem zvědavý na reál tohoto zařízení.
		0 x 

Styx píše:Jenya píše:Budu velice rád za nějakou recenzi. Potřebuji co nejlevnější PtP v ne moc zarušeném prostředí, a tohle udělátko za tu cenu vypadá fajn
 [/quote]
[/quote]Jake prosim? A bavme se o realne funkcnosti v malo zarusenem prostredi a cene.[/quote]
Vždyť o tom to vlákno je, ne? Dozvědět se co Dynadish dokáže v reálu, a ne kecat o UBNT, o kterém už víme a je nějakou dobu na trhu a kecat jak je lepší, aniž bychom .... A tím nemám nic proti Ubiquiti, prostě jsem zvědavý na reál tohoto zařízení.[/quote]
Hele rozumbrado, pokud mas argumenty proti, sem s nimy. Podle neurvalosti tvych postu, skoro zda se, ze zapominas, kdo tu zadonil o neco nejlevnejsiho na PtP...
		0 x 

ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Odkud to mas? Me v Ipmedii stale slibujou a nic

0 x 

já tedy nevím proč tento produkt vůbec exituje za 300 Kč máte JRC23extreme dual s RB912 což je normální kovová parabola a ne žádná plastová udělátka, aha určitě zde někdo napíše že se mu nechce nic skládat, že, hmm tak potom jednoduchá odpověď jděte na UBNT lega  

0 x 
			Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
						Ladik píše:ppp76 píše:Tak prave dojela posta s prvni varkou , je to lehoucky plastovy u kovovyho drzaku vypada ze nekdo premejslel a trmen je prichycenej natvrdo k drzaku takze polezu nekam na sloup nebudu muset bejt jak chobotnice , na test to hodim az doleje ...
Odkud to mas? Me v Ipmedii stale slibujou a nic
Z IP medie
 , ale vse co jim prislo hned rozesilaly , mel sem objednano jeste z doby kdy se to vubec objevilo v nabidce
  , ale vse co jim prislo hned rozesilaly , mel sem objednano jeste z doby kdy se to vubec objevilo v nabidce
		0 x 

Hele, Jenyo ... pokud už cituješ nějaký příspěvek, tak věz, že ty značky [quote] chodí v párech. Na začátku bloku bez lomítka, na konci s lomítkem. Kdo to má po tobě číst.

0 x 
			Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
						ludvik píše:Hele, Jenyo ... pokud už cituješ nějaký příspěvek, tak věz, že ty značkychodí v párech. Na začátku bloku bez lomítka, na konci s lomítkem. Kdo to má po tobě číst.
Ludvo, mas recht, diky za znackovaci rychlokurz
 Btw, jak ti valí Dynadish?
 Btw, jak ti valí Dynadish?
					Naposledy upravil(a) Jenya dne 19 Aug 2015 13:26, celkem upraveno 1 x.

0 x 

Nevím ... nepoužívám 

0 x 
			Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.