❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nv2 horší než 802.11
Nv2 horší než 802.11
Zdravím nasadil jsem na RB433AH s 2x RB52Hn NV2. Problém je že mi průchodnost ke klientům kleskla z bržděných TCP 6 mbps tak na 1-2. UDP bězí v poho. Testováno verze 5.26 a 6.18. Když vrátím 802.11 bězí vše OK. Na Tiku i brzdim. Prosím nějaký nápad?
0 x
nejspíš bube blbě vyladěný spoj, ccq, signál, rušení? ono sice 802.11 prpoustí více, ale asi tam bude v háji potom jiný parametr třeba odezva?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Zkusím to ješte poladit. Je to PtMP. Zkoumal jsem na mapě rozložení klientů a mám je v 100st vějíři. To je na 90st sektoru už asi moc
.

0 x
kavan píše:Zkusím to ješte poladit. Je to PtMP. Zkoumal jsem na mapě rozložení klientů a mám je v 100st vějíři. To je na 90st sektoru už asi moc.
nie..mas tam rusenie alebo zle to mas nastavene...daj si tam 6.19..zapni wireless-fp, vypni tdma auto, daj 2ms
cez co skusas priepustnost?
0 x
Mám na klientech 5.26. Nasadit wirelless-fp jen na APčku mi bude asi na nic.
0 x
kavan píše:Mám na klientech 5.26. Nasadit wirelless-fp jen na APčku mi bude asi na nic.
nv2 je podla mojich skusenosti funkcne na 6.19 v komb. s wireless fp pricom musi byt aj na klientoch
0 x