honzam píše:whef píše:Na Nstreme Dual musíš mít dvě karty toto umí pouze n - mimo takže RB 4xx nebo spíše 800 aby to zvládlo výkonově a čtyři karty na n-ku to moc nejelo co vím
však píše RB912UAG-5HPnD + R11e-5HnD
což dvě karty jsou. Jet by to mělo ale jak dobře to pojede ti nikdo nenapíše. Obě karty (Integrovaná + r11e) budou používat stejné IRQ takže nevím jak to pojede. Vyzkoušej to a pak dej vědět. Díky
Zdravím,
jedno zařízení jsem zakoupil a měl jsem právě v plánu to použít na 2x N sektory. Dokoupil sem miniPCI-e R11e a prostě ta externí karta mi jede v poho, ale ta integrovaná prostě nešlape. Karta mi sice skenuje, ale nikdo se na ni nepřipojí. (možná mám smůlu a je odpálená, nicménmě při změně TX power to píše, že to nelze provést a při pokusu v režimu station se to nespojí, napíše to chybu, že scan neběží...) Nezkoušel jsem to zaměnit, to by asi fungovalo, takže to odpovídá tomu IRQ. Ale proč to potom prodávají, když to nejede ?? Patrně softwareově uplně nedořešené, byla tam původně 5.12 a teď mám poslední 6.10 a je to stejné.
Nevíte někdo co s tím ??