Zdravím,
stojím před záhadou a nevím si s tím rady. Před 14 dny mi odešel RB433GL s jednou wifi kartou. RB nebootuje, z ničeho nic. První reset do netinstalu nejde, není vidět. Pokud udělám default tak je slyšet že se resetne, ale opět nenabootuje. Není vidět ve winboxu ale pokud je připojené PC tak linka na portech je nahoře. Vyměnil jsem za stejný a po 1 týdnu na druhém ks to samé, jsem z toho už jelen a nemůžu se pohnout z místa. Bez 232 nevím co se děje a boot po ethernetu mi nejde. Použil jsem Netinstall, ten poslední. Je vidět pokud držím tlačítko že má snahu (bliká LED), ale v Netinstalu není vidět a nedá se na něj dostat.
Předem děkuji za radu
MARIRO
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB433GL
no a mas RS232 kabl ci ne ? bez nej ses v háji...splaš si ho a přetav to RB netinstallem.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:no a mas RS232 kabl ci ne ? bez nej ses v háji...splaš si ho a přetav to RB netinstallem.
Jenže GL nemá sériový kabel
0 x