Mám k RB751U připojenou ex. anténu A přípojím se k RB751U přez winbox a dám naskenovat wifi sítě wlan1 / Scanner / Start. A z nalezených poskytovatelů vyberu zde takový (volný) ke které se připojí i můj tel. (vyberu ji) a sticknu tlačítko Connect.
Ovšem nic se nestane, - na obzazovce PC a RB751U se k tomuto vybranému poskytovateli nepřipojí.
Dělám asi něco špatně, moc moc prosím o radu?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB751U a Winbox
důvod bude napsanej v logu
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Log je přímo v tom levém sloupci ... přímo tímto slovem.
Osobně bych řekl, že bys měl dát dotaz k poskytovateli. Také bych neměl rád, kdyby si tam připojoval kdo chce co chce.
Nebudeš mít nastavené IP, nejspíš ani bridge, šifrování, v případě MK možná ani šířku kanálu.
Osobně bych řekl, že bys měl dát dotaz k poskytovateli. Také bych neměl rád, kdyby si tam připojoval kdo chce co chce.
Nebudeš mít nastavené IP, nejspíš ani bridge, šifrování, v případě MK možná ani šířku kanálu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Když se mi najdou po stiknutí scan ruzný okolní poskytovatelé. Tak to asi nebude v nastavení IP či podobně. nebo ano?
0 x