❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb1100 odasociovanie ip od interfacesov
rb1100 odasociovanie ip od interfacesov
caute, stala sa mi dnes taka cudna vec. z nicoho nic sa sa mi odasociovali ipcky z interfacesov na rb1100. v /ip adress boli ipcky ale interfacesy ako unknown... mam v nom 5.25, napajany cez PoE 75W 13,8V zdrojom so 17Ah zaloznou baterkou. Aj master porty sa resetli a musel som ich znova nastavit... absolutne nechapem ze co sa mohlo stat. stretol sa s tym niekto, co to mohlo sposobit? to rbcko som kupil z druhej ruky...
Naposledy upravil(a) chalan dne 02 Aug 2013 14:55, celkem upraveno 1 x.
0 x
- midnight_man
- midnight_man
reset do defaultu, nastavit nanovo (nie backup) a dat ROS 6.XX
0 x
konfig som preniesol z ineho rbcka, (rb1100 pojde miesto neho). je tam kopec pravidiel, neviem si predstavit robit to vsetko na novo. ale robil som to cez konzolu sposobom copy/paste nie cez .bkp subor... s tym ros 6 si si isty? trosku sa ho bojim....
0 x
- midnight_man
Sformatuj to cez seriak najpr....a mozes skusit aj 5.25, nechaj to bezat na firme tyzden ci sa to nezosype. Pravidla nasyp cez terminal 

0 x
ono sa to dokaslalo ked som na ten isty zdroj pripajal dalsie zariadenia, pochopil by som kebyze sa pritom rbcko restartne ale nie ze sa odasociuju ipcky z interfacesov... zdroj je 75W a odber po pripojeni dalsich zariadeni spolu 55W. Viem ze ten zdroj bezproblemov zvladne tahat aj 105W mam to odskusane doma, bezalo mi to tak niekolko mesiacov bez chladenia. tento pre istotu chladim 80kou 230V vetrakom priamo zo zdroja... inak to rbcko tam bezalo naprazdno minimalne dva tyzdne, a teraz po tom incidente a prekonfigurovani dalsi tyzden tak neviem, bojim sa ho vobec nasadit do prevadzky ale kupovat novy nemienim...
0 x
- midnight_man
Chalan je mi to uplne jasne, ja by som mu dal ten format..nech sa flashka spamata a nechaj to vrcat 2 tyzdne doma.
0 x