mikrotik ukončil výrobu klasickejch plastovejch groovu a bude prodávat už jen ty s levnějším chipem: Groove-52HPn
nový groove bude mít lepší výkon a bude umět dual-band, jak to bude s kovovejma zatím nevím
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Groove-52HPn
- okoun
- antispam: Ano
Groove-52HPn
0 x
-
chalan
- Kontaktovat uživatele:
vuklanizujete Nkove konektory ci netreba? pripada mi to blbe na servis... ked odide groove a je zavulkanizovany konektor trva dlho kym clovek tu vulkanizacku sunda atd....
0 x
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
- okoun
- honzam
okoun píše:voda tam nezateče ale rezne to jako blázen, tedy vulkanizovat
včera jsem byl na jedné opravě a kolegové ho omylem zapoměli zavulkanizovat. Tak říkám to je jasný bude vevnitř voda. Odšroubuju ho a uvnitř konektoru sucho. TO jsem čuměl.
Ale jinak vulkanizujeme...
0 x
- okoun
nám tam voda nikdy nenatekla, jsou to venkovní konektory s těsněním a neměla by tam natéci
0 x
- hapi
přesně tak, nikdy do nich nezateklo. Vždy totál sucho. Použe pigtaily po roce cca 2008 s Nkovym konektorem nasávaly vodu skrz smršťovací bužírku.
0 x
-
chalan
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze teda radsej nespravili nieco ako ma sxtcko kde by sa konektor nasroboval a zadekloval, ak sa maju tie Nka vulkanizovat zo servisneho hladiska to je zdrzovacka pri vymene vadneho kusu...
0 x