Po vzdalenem upgrade SXT na ROS 5.21 se RB zpatky nenavazalo. Po vyjezdu zjisteno, ze se dokola restartuje, ale nenabehne (nepipne a eth stale dokola odpojen/pripojen). Nejak mi to nedalo tak sem vzal novy kus a nahral do nej na stole ROS 6.1 - situace uplne stejna! pomuze hard-reset tlacitkem ovsem jenom do odpojeni a pripojeni zdroje potom opet nenabehne.. Ma nekdo podobnou zkusenost? Co sem udelal spatne?
postup:
down baliku pro mipsbe z webu
/sys rou up
/sys reb
dik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SXT po upgrade ROS nenajede
Reklamace...taky mi jedno zdechlo a pak par kousku se divne chovalo...nastaveno,osazeno, neni link na ETH. Sundano, chvili - asi den - lezelo, nez sem se na nej podival a nabehlo zcela ok. RoS 6.1 rc14. Ted laduju jen 5.25 a uvidime, podle me ale jen nejaka nahoda doufam, menime vsem v siti zarizko, nerad bych stahoval desitky kusu...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))