❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB751G-2HnD ethernet up/down
- midnight_man
RB751G-2HnD ethernet up/down

- Přílohy
-
- ethernetKO.png (41.54 KiB) Zobrazeno 927 x
0 x
viewtopic.php?f=7&t=7093&hilit=omnitik&start=90 na konci strany
kabel nebo napajeni
kabel nebo napajeni
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- midnight_man
groove je napajane original POE injectorom co som doteraz vzdy vyhodil...takže zajtra tam pojdem dat UBNT POE a uvidime. diky
0 x
jo, to by mohl byt ten problem - ty plastove POEcka (nevim jestli zrovna ty co dodavaji s rbckama) jsou hrozne - onehda jsem koupil 4 a 2 byly vadne - vubec nebyl link na ethernetu....
0 x
Jan Ptáček
- midnight_man
včera som vypol autonegotiation a je klud....ešte sme nestihli vymenit POE. To sú mi veci.... Beztak radsej pojdem vymenit za UBNT POE, tieto MK poe fakt stoja za houby.
0 x
Uprimne nevim co mate za problem s temi trafy a POE co se davaji k SXTcku mimo to ze nemaji prepetovku, mam jich na siti nekolik desitek a vsechny jedou uplne normalne.
Samozrejme bych bral jako kazdy tady aby byla v baleni OEM verze toho UBNT 24V zdroje (kupuju je jinde, ale ne UBNT
), ktery ma jedinou a to zasadni vyhodu tu "uzemnenou" prepetovku.
Samozrejme bych bral jako kazdy tady aby byla v baleni OEM verze toho UBNT 24V zdroje (kupuju je jinde, ale ne UBNT

0 x
u SXT s nimi problem nemam, ale jak je dam jinam, tak zatim pokazde banana... mozna jsou delane JEN pro SXT 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná