❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

R52H nevidí některé AP

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
Rudolf Dvořák
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

R52H nevidí některé AP

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 13 years ago

dobrý den, celkem nutně potřebuji poradit, jak zařídit aby mikrotik s wifi anténou viděl ap. Notebook ho bez problému vidí a má slabší anténu.
Připojuji se k 2.4Ghz B. Všechny nastavení ve standartu jenom jsem změnil band. A když dam na scanner klik, tak se mi prostě wifi s daným SSID neukáže.¨

Díky ruda
0 x

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

Rudolf Dvořák píše:dobrý den, celkem nutně potřebuji poradit, jak zařídit aby mikrotik s wifi anténou viděl ap. Notebook ho bez problému vidí a má slabší anténu.
Připojuji se k 2.4Ghz B. Všechny nastavení ve standartu jenom jsem změnil band. A když dam na scanner klik, tak se mi prostě wifi s daným SSID neukáže.¨

Díky ruda

ok odpovim si sám, musel jsem nastavit county na japan, APcko bezelo na Channelu 13
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Spíš bude lepší nastavit správně country na tom AP, protože v CZ je 13tý kanál na 2472MHz a ne na 2484 :)
0 x

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

tom-tom píše:Spíš bude lepší nastavit správně country na tom AP, protože v CZ je 13tý kanál na 2472MHz a ne na 2484 :)

Apčko patří bohužel O2.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

A to O2 opravdu vysílá na 2484? Protože v mikrotiku v country CZ je všech 13 kanálů, tedy 2412 počínaje a 2472 konče
0 x

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

tom-tom píše:A to O2 opravdu vysílá na 2484? Protože v mikrotiku v country CZ je všech 13 kanálů, tedy 2412 počínaje a 2472 konče

To nejspis ne. Zitra vyzkousim a dam vedet.
0 x