❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Je legální Turbo režim v 5ghz ?

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
martynek

Je legální Turbo režim v 5ghz ?

Příspěvekod martynek » 13 years ago

Zdravím všechny
mám jeden lama dotaz Je legální Turbo režim v 5ghz ?
je to vlastně jen 40mhz což běžně využívá N-ko .. nebo je to jinak ? díky za osvětu
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

legalni to neni (ani v 5ce, ani ve 2,4) a to ani v Acku ani v Nku.. jde o to, ze kazdy kanal ma presne stanovenou sirku, pricemz na konci by mel byt na grafu nejaky pokles signalu (nejaky ochrany interval pro ruseni na ostatnich kanalech) a to tam v pripade 40Mhz kanalu proste neni... kdyby zarizeni umeli 20+20Mhz tak neni problem, ale nemuzes jednim vysilacem zabrat jakoby cele 40Mhz pasmo v kuse...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

a uz je to tu zase. postoval jsem tu dokument kterej ukazoval 5-40MHz kanal jako ok. Navic Nko jsou dva kanaly.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

jako ja to moc neresim - ono stejne ten 40Mhz kanal moc nikde nejde pouzivat....
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Jo, evrgrín :-) Také jsem si párkrát naběhnul. Ono se totiž nesmí studovat jen VO, ale i odkazované normy.
hapi píše:a uz je to tu zase. postoval jsem tu dokument kterej ukazoval 5-40MHz kanal jako ok. Navic Nko jsou dva kanaly.
0 x