Rád bych se Vás zeptal zdali jste někdo dělal spoj, kde v půlce cesty bylo vedení VN.
Mám na 5,4km spoj s 2x29Dbi jirouš duplex a n-mimo spoj..
Bude mě to chodit když v půlce cesty je toto rušení ?
Máte někdo zkušenost nebo to totálně VN vyruší ?
díky za odpovědi
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VN ve fresnelově zoně
Mám pár spojů, které míří přes VN a VVN vedení a nemám s tím problém.
Vzdálenost na jedné straně od antén je asi 30m. Spoj je na 2km. Propustnost 92MBit. 2x RB411AH. R52n-M. 4x Prowax 29dbi 1pol.
Vzdálenost na jedné straně od antén je asi 200m. Spoj je na 3,2km. Propustnost 90MBit. 2x RB411AH. R52n-M. 2x 29dbi dual (p. Šťourač).
Vzdálenost na jedné straně od antén je asi 30m. Spoj je na 2km. Propustnost 92MBit. 2x RB411AH. R52n-M. 4x Prowax 29dbi 1pol.
Vzdálenost na jedné straně od antén je asi 200m. Spoj je na 3,2km. Propustnost 90MBit. 2x RB411AH. R52n-M. 2x 29dbi dual (p. Šťourač).
0 x
Psal jsem v jinem theadu,mame spoj na vzdalenost 6 km, ale maly problemek tam byl. Predelali jsme stozar o metr vpravo a vysledkem byla nestabilita spoje a skoro až rozpojení. Zkoušeli jsme obě strany ladit a nic platny. Tak jsme dali stozar zpet o ten 1 metr a nemame tam s tím problem. Dále jinde mame spoj na 7 km kde jsou 2 Jirosky 29 db a VVN cca 500 m od anten. Tam ovšem nemáme vůbec žádny problém
0 x
Díky za rady a zkušenosti.
Už to šlape 90Mbit vedení nevedení, ale moc se tomu nechtělo...
Už to šlape 90Mbit vedení nevedení, ale moc se tomu nechtělo...
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máte TX power, když to máte na 29dBi anténách na tak krátkou vzdálenost ?
0 x