Existuje na tomhle ONT moznost pres ssh nahodit web cli aniz bych musel jezdit na misto a nahazovat z Lanu terminal bezi
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WEB CLI na Huaw HG8245H
-
S_a_M
WEB CLI na Huaw HG8245H
Ahojte.
Existuje na tomhle ONT moznost pres ssh nahodit web cli aniz bych musel jezdit na misto a nahazovat z Lanu terminal bezi
Jako vcera jsem nad tim dumal asi hodinu a pul projizdel help anic...
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
-
pgb
Zkus si po ssh protunelovat port na tu lokální IP ...... To zařízení neznám, nicméně tohle by možná pomohlo.
0 x
-
S_a_M
Web cli je klikaci web rozhrani
v podani huaw. Bohuzel musi se v konfiguraci zapnou nekdo na to jaksi zapomel a ted kdyz je treba neco zmenit tak to pres ssh jde velice krkolomne... proto se ptam jestli to jde? Jako ono pokud exportuju a dekomprimuj konfigurak tak to tam bude tenhle zk to ma specificky nastavene tak ho nechci hodit do def.
0 x
-
pgb
Tak znovu, pokud jsem pochopil
- z lanu web běží
- z wanu ne
- ssh je povolené
Pokud výše uvedené je pravda a v zařízení není zakázán ssh forwarding, tak si udělej pomocí ssh tunel na lan IP a zapni si přístup na web z WAN.
- z lanu web běží
- z wanu ne
- ssh je povolené
Pokud výše uvedené je pravda a v zařízení není zakázán ssh forwarding, tak si udělej pomocí ssh tunel na lan IP a zapni si přístup na web z WAN.
0 x
-
S_a_M
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
OK dam si tu praci i kdyz nahravani obrazku je sem na kokot.
Tohle myslis?
Tohle myslis?
- Přílohy
-
- ont.PNG (9.11 KiB) Zobrazeno 7364 x
0 x
-
S_a_M
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to myslim nejde, chvilu jsem prochazel CLI na ONT, ale prikazak je strasny. Neprochazel jsem to cely, protoze jsem hledal jiny veci, ale myslim ze to nepujde.
0 x
-
S_a_M
Sakra hmm tak tam musim ja tam nasel taky spoustu zajimavejch veci ale tohle zrovna taky ne. Kazdopadne diky...
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem hledal pridani wan rozhrani aby bylo mozny to nakopnout kdyz nekdo resetne, ale taky jsem to tam nenasel.
0 x
-
S_a_M
Tohle asi pres sshcko neda coz je skoda hlevne ze vsechny huaw mrchy se konfigurujou pres sshcko jak olt tak mdu i sw proste vsechno ale koncovy zarizeni proste ne a nebo nemas ten spravnej ucet 
0 x
-
pgb
S_a_M píše:Proste v tomhle pripade tenhle forwerd nemuzu udelat.
Promiň, asi jsem natvrdlej já, ale prostě z takové odpovědi nějak nedokážu poznat co z toho nefunguje a rád bych kdyby jsi to rozvinul. Běžně ten forward totiž v takovýhle situacích pomáhá. Prostě si po ssh na wan zpřístupním lan ip a port 80/443 a z pohledu routeru se to tvářím že tam jsem.
0 x
-
rsaf
-
helapc
TR069 ano, ale pochybuju ze ji tam ma pristupnou, když si nezapl ani WAN
0 x