❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Prosba o radu - nabídka spolupráce - management sítě

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
Berry

Prosba o radu - nabídka spolupráce - management sítě

Příspěvekod Berry » 9 years ago

Přátelé máme s kolegou "herní síť" která nám nabobtnala cca na 150 uživatelů a začínáme mít problém jí uřídit - tedy spíš jí moc neřídíme , nevíme přesně co se v síti děje a kdo jak moc stahuje atd. Každý se zabýváme něčím jiným a potřebovali by jsme od někoho zkušenějšího pomoci s nasazením jakéhokoliv funkčního řešení, které nám vrátí kontrolu nad tím co se v síti děje. Jsme připraveni za tuto pomoc dobře zaplatit. - Případně se můžeme bavit i o spolupráci typu: že nás někdo "vezme pod svá křídla" . Lokalita je severo-východ Prahy . Předem děkuji za nabídky spolupráce. Berry
0 x

Sentello

Příspěvekod Sentello » 9 years ago

Trochu rozepiš co přesně od té spolupráce očekáváte...
0 x

schrotterp

Příspěvekod schrotterp » 9 years ago

To by mne taky zajimalo, a na cem je to postavene?
0 x
Hapi happy reader:

Všechno máš blbě, hw je blbý, nápad je ještě větší kravina, nic nikdo neumí, kupujete zbytečné blbsti.
Ale jinak nechci prudit.

Berry

Příspěvekod Berry » 9 years ago

Sentello píše:Trochu rozepiš co přesně od té spolupráce očekáváte...

Teď bych v první řadě to chtěl trochu dát do pořádku . Měl jsem představu že v ideálním případě se ozve někdo kdo řekne: Mám dobrou zkušenost s tímhle řešením .. funguje to takhle a takhle a jsem schopen a ochoten vám za úplatu XY Kč pomoci s implementací . V druhé fázi jsme s kolegou přemýšleli že se domluvíme s nějakým zavedeným ISP. Oběhneme naše lidi s novými smlouvami a pomůžeme se přechodem na systém nového poskytovatele + můžeme dohazovat nové lidi - stále se na nás někdo obrací . Budeme za to samozřejmě něco chtít .. asi formou určitého procenta z každého námi dohozeného člověka.
0 x

Vampire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vampire » 9 years ago

SZ
0 x