❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Prosba o radu - nabídka spolupráce - management sítě
Prosba o radu - nabídka spolupráce - management sítě
Přátelé máme s kolegou "herní síť" která nám nabobtnala cca na 150 uživatelů a začínáme mít problém jí uřídit - tedy spíš jí moc neřídíme , nevíme přesně co se v síti děje a kdo jak moc stahuje atd. Každý se zabýváme něčím jiným a potřebovali by jsme od někoho zkušenějšího pomoci s nasazením jakéhokoliv funkčního řešení, které nám vrátí kontrolu nad tím co se v síti děje. Jsme připraveni za tuto pomoc dobře zaplatit. - Případně se můžeme bavit i o spolupráci typu: že nás někdo "vezme pod svá křídla" . Lokalita je severo-východ Prahy . Předem děkuji za nabídky spolupráce. Berry
0 x
Trochu rozepiš co přesně od té spolupráce očekáváte...
0 x
-
To by mne taky zajimalo, a na cem je to postavene?
0 x
Hapi happy reader:
Všechno máš blbě, hw je blbý, nápad je ještě větší kravina, nic nikdo neumí, kupujete zbytečné blbsti.
Ale jinak nechci prudit.
Všechno máš blbě, hw je blbý, nápad je ještě větší kravina, nic nikdo neumí, kupujete zbytečné blbsti.
Ale jinak nechci prudit.
Sentello píše:Trochu rozepiš co přesně od té spolupráce očekáváte...
Teď bych v první řadě to chtěl trochu dát do pořádku . Měl jsem představu že v ideálním případě se ozve někdo kdo řekne: Mám dobrou zkušenost s tímhle řešením .. funguje to takhle a takhle a jsem schopen a ochoten vám za úplatu XY Kč pomoci s implementací . V druhé fázi jsme s kolegou přemýšleli že se domluvíme s nějakým zavedeným ISP. Oběhneme naše lidi s novými smlouvami a pomůžeme se přechodem na systém nového poskytovatele + můžeme dohazovat nové lidi - stále se na nás někdo obrací . Budeme za to samozřejmě něco chtít .. asi formou určitého procenta z každého námi dohozeného člověka.
0 x