Zdravím,
koupil jsem si dvě Ubnt NanoStation Loco M5, a ono jedna vubec nevidí žádnou síť. Nebylo to naběhlé, na střeše pouze jsem to zapl na stole.
Má někdo s tím zkušenost???
Pavel
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubnt NanoStation Loco M5
ano.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Dík za odpověď, patří mě to
tak jinak. čím to může nastat, a co s tím dělat???
Pavel

tak jinak. čím to může nastat, a co s tím dělat???
Pavel
0 x
Máš 2 jakože jedno vysílací a druhý přijímací? Nebo co s tím chceš dělat?
Zřejmě by bylo dobré říct, jak jsou nastavené.
Zřejmě by bylo dobré říct, jak jsou nastavené.
0 x
Já ti totiž moc nerozumím. "ono jedna vůbec" znamená "ani jedna" nebo "ale jedna" nebo něco jiného? Největší problém je umění popsat problém ... a nechtít vysvětlovat naprosté základy.
Jak jsi to nastavil? Ve stavu, kdy na obou nastavíš country = Czech a na jednom zařízení změníš mód klient na access point,tak to v podstatě musí začít fungovat. Akorát není vhodné mít stejnou IP adresu na obou, a je potřeba nastavit nějaké rozumné SSID a WPA2 zabezpečení (na obou stejně).
Další možnosti nastavení jsou sice také důležitá, ale na základní funkci nemají vliv.
A když si nejsi jistý, je tam čudlík pro reset do default nastavení. Pak můžeš začít znovu.
Jak jsi to nastavil? Ve stavu, kdy na obou nastavíš country = Czech a na jednom zařízení změníš mód klient na access point,tak to v podstatě musí začít fungovat. Akorát není vhodné mít stejnou IP adresu na obou, a je potřeba nastavit nějaké rozumné SSID a WPA2 zabezpečení (na obou stejně).
Další možnosti nastavení jsou sice také důležitá, ale na základní funkci nemají vliv.
A když si nejsi jistý, je tam čudlík pro reset do default nastavení. Pak můžeš začít znovu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.