Ahoj,
uvažuji o koupi jednotky UBNT unifi outdoor. Chci s zeptat, jestli můžu k tomu připojit 2 sektorové antény, kde by každá mířila jiným směrem (kvůli dosahu) nebo je to blbost.
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mimo 2x2 a 2 antény různými směry
Možná to i fungovat bude ... otázkou je jak. Takže je to blbost 
Spíš je otázkou, proč chceš unifi. Mám takový pocit, že to nechceš.

Spíš je otázkou, proč chceš unifi. Mám takový pocit, že to nechceš.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Má to být hotspot v jednom kempu, kde se lidé budou připojovat pomocí voucheru. Nakonec jsme se rozhodli pro mikrotik 

0 x
Vždycky to jde zkombinovat ... unifi a hotspot na mikrotiku. Hotspot je totiž podle mě mikrotikový lepší, než UBNT. A controller zase naopak.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.