❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
5Km spoj
5Km spoj
Ahojte, mam na Vas otazku, mam relativne ciste prostredie a mam spoj na 5km, momentalne su tam ubnt nanobridge, a tecie to pri zatazi maximalne 10Mb/s tam a spat sucasne, chcel by som sa dostat na 25-30Mb/s ake su najroznejsie alternativy? Dakujem. Vyskusat nove Nanobeam?
0 x
mam porse ale na d1 stojim v kolone , co s tim mam delat , abych jel alespon 200kmps ?
nenapsal jsi jake nanobridge , atd atd ,
5km je dost i na ty nejvetsi
nenapsal jsi jake nanobridge , atd atd ,
5km je dost i na ty nejvetsi
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Předpokládám že jsi začátečník tak to nemáš zregulovaný do limitu a smažíš to na plný gule. V tom případě jestli Ti to dá jen 10Mbps tak to máš blbě zaměřený. Jaký tam máš signály a CCQ?
Jednou jsem zkoušel nezregulovaný NanoBridge M5 na 7km a dostal se na -55/-55 dBm - UDP test 70/40Mbps, TCP test 50/30Mbps. Jinak ale tyhle sráče nepoužívam - mam jen jedny nervy.
Jednou jsem zkoušel nezregulovaný NanoBridge M5 na 7km a dostal se na -55/-55 dBm - UDP test 70/40Mbps, TCP test 50/30Mbps. Jinak ale tyhle sráče nepoužívam - mam jen jedny nervy.
0 x
Viem ze jedna antena je pravdepodobne posunuta vertikalne zle,ak by bola lepsie pravdepodobne by to dost helflo, len je to take blbe miesto na streche ze ci tomu nevadi svetlik na streche aj ked je ta antena 50cm nad tym ale nejaky odraz to moze mat.
Jedna sa o Nanobridge M5 400mm
Jedna sa o Nanobridge M5 400mm
- Přílohy
-
- Screen Shot 2014-04-06 at 07.54.34.png (15.81 KiB) Zobrazeno 1199 x
-
- Screen Shot 2014-04-06 at 07.54.20.png (29.26 KiB) Zobrazeno 1199 x
0 x
me to prijde taky blbe zamereny...podobne se chova PB M10, pri spatnem zamereni pada AirMax Qual + Cap i pod 50%, po dozamereni nad 90% a uz se to chova korektneji.Instalace do blbych mist to je to co fakt nevyhledavam, instaluj tak aby ses tam vzdy dostal a nemusel nosit v kapse posledni vuli a penize na funus
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))