❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Omezení rychlosti

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
jkirchner

Omezení rychlosti

Příspěvekod jkirchner » 11 years ago

Ahoj všichni,
předem píši že jsem uplný začátečník :oops:

Mám Mikrotik RB 411 nastavený na AP spoj funguje.
Potřeboval bych omezit rychlost novým klientům a pouze tem co jsou v access listu nechat rychost neomezenou. Uplně ideální by bylo kdyby šlo nastavit aby se novému klientovi omezila rychlost po určitém časovém intervalu.

A nebo aby rychlost u všech zůstala neomezená ale po určitém časovém intervalu se pouze ti co nejsou v access listu odpojili a museli se znovu přihlásit.

Obě varianty by byli schudné nevím která je jednodušší.

Předem všem moc děkuji za pomoc Honza
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 11 years ago

0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

jkirchner

Ahoj,
diky za rychlou reakci. Podle odkazu by to mohlo být to co potrebuji kdyby mi to fungovalo. Vytvořím sice v /IP Hotspot server ale nefunguje stale svítí červeně.V terminálu když se podívám co jsem vytvořil tak je před výpisem " I " to jsem pochopil z vysvětlivek jako Invalid tak nevím co dělám špatně.
Asi bych potřeboval nejakej lama návod krok za krokem . Diky
0 x

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

0 x

jkirchner

Ahoj,
takže již se mi zadařilo a vše funguje dle představ. Všem diky za správné nasměrování .

Ještě snad radu jak změnit login stránku . Na foru jsem sic našel nějaké odkazy ve směs na scripty ale nevím kam ho zadat aby fungoval zkoušel jsem
system/script ale nefunguje .Nevím jestli ho zadávám na správné místo a nebo mam ten script blbě nastavenej .
Diky za info.
0 x