❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Zapojení TV a PC nejsem si jist, nevím si rady.

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
Sanko85

Zapojení TV a PC nejsem si jist, nevím si rady.

Příspěvekod Sanko85 » 11 years ago

Zdravím, po minulé úspěšné pomoci uživatele Cheprer (tímto mu velice děkuji za ochotu, čas a perfektní pomoc) v článku "Potřebuji pomoc se zapojením Routeru" bych se na vás chtěl obrátit s prosbou o radu , mám doma televizi LG 42LA620S 42" a počítač AMD FX (tm)-8150 Eight-Core Processor 3.60 GHz s 8,00 GB RAM, grafická karta NVidia GeForce GTX 650 Ti a mám doma kabel který nevím jistě zda můžu zapojit do těchto dvou "maličkostí" abych mohl sledovat na tv obraz z počítače. Kabel má na jednom konci 3 koncovky s barevným označením - bílá, žlutá a červená, dají se zapojit do tv samostatně nebo k tomu mám rozbočku na SCART, ale radši bych bez ní, neboť ve SCART v TV mam zapojený kabel od set top boxu. Druhý konec kabelu má jednu koncovku a to "větší" Jack řekl bych 3,5 mm.

http://www.zbozi.cz/vyrobek/jack-vidlic ... -av-1-5-m/

podobný tomuto, akorát koncovky jsou černé a mají jen kroužek bílý, nebo žlutý, nebo červený.

Pokud by mi někdo dokázal pomoct a poradit zda se to tímto dá propojit nebo mám koupit něco jiného, předem děkuji, a taktéž se předem omlouvám pokud jsem opět založil téma v nesprávné sekci. :roll:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

achjooo
HDMI chlape. Grafická karta ho má, televize taky. Dál netřeba něco řešit. Na analog zapomeň. Z dnešních PC analogovej signál nedostaneš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Sanko85

Příspěvekod Sanko85 » 11 years ago

Na to už jsem taky myslel ale bohužel mam vzadu na pc jen přípojku co sice vypadá jako HDMI ale je o něco menší, kabel od normálního hdmi mi tam nepasuje.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

co to máš za šrot? Nějak si nevzpomínám že by dnešní grafiky už dlouhá léta neměly HDMI ve standardní výbavě. Pošly info z faktury.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Marinak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Marinak » 11 years ago

Bude tam mit display port. Sezen si kabel/redukci Display port -> HDMI a mel bys hrat.
0 x
"I mistr tesař se někdy utne..."

DrWiza
antispam: Ano

Příspěvekod DrWiza » 11 years ago

bud je to nektery z mensich HDMI
Obrázek
nebo displayport
Obrázek
Obrázek

podle toho co tam mas si porid kabel xx >> HDMI a zapoj to ;)
0 x

reset

Příspěvekod reset » 11 years ago

tyhle diskuze bych presunul na zive.cz ,
tady to podle miho nema co delat
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

jenda.master

Příspěvekod jenda.master » 11 years ago

jo, PC pomoci je po netu dost :-)
0 x

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

a grafice máš určitě mini display port a pokud si kupoval grafiku novou měla by být v balení redukce.
0 x