Zdravím, po minulé úspěšné pomoci uživatele Cheprer (tímto mu velice děkuji za ochotu, čas a perfektní pomoc) v článku "Potřebuji pomoc se zapojením Routeru" bych se na vás chtěl obrátit s prosbou o radu , mám doma televizi LG 42LA620S 42" a počítač AMD FX (tm)-8150 Eight-Core Processor 3.60 GHz s 8,00 GB RAM, grafická karta NVidia GeForce GTX 650 Ti a mám doma kabel který nevím jistě zda můžu zapojit do těchto dvou "maličkostí" abych mohl sledovat na tv obraz z počítače. Kabel má na jednom konci 3 koncovky s barevným označením - bílá, žlutá a červená, dají se zapojit do tv samostatně nebo k tomu mám rozbočku na SCART, ale radši bych bez ní, neboť ve SCART v TV mam zapojený kabel od set top boxu. Druhý konec kabelu má jednu koncovku a to "větší" Jack řekl bych 3,5 mm.
http://www.zbozi.cz/vyrobek/jack-vidlic ... -av-1-5-m/ podobný tomuto, akorát koncovky jsou černé a mají jen kroužek bílý, nebo žlutý, nebo červený.
Pokud by mi někdo dokázal pomoct a poradit zda se to tímto dá propojit nebo mám koupit něco jiného, předem děkuji, a taktéž se předem omlouvám pokud jsem opět založil téma v nesprávné sekci.