❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jakbyste řešily toto ...

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
TOMIK

Jakbyste řešily toto ...

Příspěvekod TOMIK » 12 years ago

Zdravím řeším takový problémek mam na wifi interface na něm dva vlany a druhe strave wifi spoje též dva vlany ale jde mi o to že na první interface wifi potřebuju aby na tom wifi ještě mohlo být připojeno jedno zařízení v režimu klient jde udělat že budu mít na jedné wifi dva vlany s jinymy rozsahy a ještě k tomu jeden rozsah pro to jedno zařízení skoušel jsem to nastavit jak popisuju ale bude se mi to zarízení v klientu nepřipojí nebo se mi nespojí jeden vlan :(
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Pro ty, kdož to nepochopili, jsem si dovolil opravit text do alespoň trochu čitelné podoby:

Zdravím,
řeším takový problémek. Mám wifi interface, a na něm dva vlany. Na druhé straně wifi spoje též dva vlany. Na prvním interface potřebuju připojit ještě jednoho wifi klienta. Jde to udělat tak, abych mohl mít na jedné wifi dva vlany s jinymy rozsahy, a ještě k tomu jeden rozsah pro toho wifi klienta? Zkoušel jsem to nastavit ale buď se wifi klient nepřipojí nebo se mi nespojí jeden vlan.

TOMIK: pokud Ti jde kreslení líp než psaní, raději to příště nakresli ;)
0 x