Potřebuji upevnit UBNT NS5 na "parapet" nebo související plastové okno, tak, aby se nemuselo vrtat. Našel jsem jakési držáky na satelit:
http://www.omko.cz/predokenni-drzak-50cm-unihold/
ale sorry, to by se instalace 2 násobně prodražila.
Máte nějaké tipy, jak to udělat? NS5 by měla koukat nahoru pod úhled min. 45st.
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
upevnění NS5 na parapet
upevnění NS5 na parapet
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
jeden nebo dva jsme použily a celkem to šlo. Jako něco bych tam asi udělal jinak ale za ty prachy nemůžu čekat zázraky. No sem zvědavej kdy jim to lehne. Podle mě by bylo lepší kdyby udělaly konec zahnutej dolu aby váha jednotky tlačila konzoly dolu a jednotka by byla defakto pod parapetem. Takhle jak to je nahoru tak mám obavy že to výtr jednou povalí na parapet.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
ale porad lepsi, kdyz to "výtr" povali na parapet, nez aby to rovnou serval dolu 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
-
Ten do plastovych oken jsem vyzkousel a je to hodne vachrlate. Uz to kupovat nebudu. Navic ta tycka je tak tenka ze jsem na ni musel namotat hooodne izolacky, aby se SXT neprotacelo. Ma to snad 1 cm
Na tom videu ta montaz vypada asi o 100% lepe nez v realu. Nez dat ale 1500 za ten omko drzak, tak by jsem spis vzal ten do plastu, trochu se nad tim zamyslel a nechal u zamecnika upravit, nebo udelat podobny masivnejsi z lepsim kotvenim do te vetraci skviry.
U zakaznika jsem si pripadal jako trotl, kdyz jsem to montoval, nadaval jsem na to, pak jsem zjistil ze SXT se protaci, tak jsem tam motal izolacku jako nejaky bastlir. P/roto, jestli se nechces ztrapnit tak nejprve nastuduj sborku arozborku drzaku doma.
Treba to ale nekomu vyhovuje. Vyzkousej

Na tom videu ta montaz vypada asi o 100% lepe nez v realu. Nez dat ale 1500 za ten omko drzak, tak by jsem spis vzal ten do plastu, trochu se nad tim zamyslel a nechal u zamecnika upravit, nebo udelat podobny masivnejsi z lepsim kotvenim do te vetraci skviry.
U zakaznika jsem si pripadal jako trotl, kdyz jsem to montoval, nadaval jsem na to, pak jsem zjistil ze SXT se protaci, tak jsem tam motal izolacku jako nejaky bastlir. P/roto, jestli se nechces ztrapnit tak nejprve nastuduj sborku arozborku drzaku doma.
Treba to ale nekomu vyhovuje. Vyzkousej
0 x
stojí cca 300,-
ta tenkost tý trubky mě taky dostala. Namotal jsem tam vulkanizačku aby se to netočilo. Zajímalo by mě za jakym účelem to výrobce vyrábí. Co výrobce mysli že se na to bude dávat.
ta tenkost tý trubky mě taky dostala. Namotal jsem tam vulkanizačku aby se to netočilo. Zajímalo by mě za jakym účelem to výrobce vyrábí. Co výrobce mysli že se na to bude dávat.
0 x
-
Napsal jsem ten Omko, ktery ovsem bude kvalitni. Ten stoji 1585,- Ten maly je levny i kdyz po zmych zkusenostech drahyhapi píše:stojí cca 300,-
0 x
A přísavný by nestačil?
http://wifi.aspa.cz/ubnt-drzak-na-okno- ... n-z104093/
Pevnostně se to 3/4" oceli nevyrovná, ale když není možnost vrtat, taky poslouží dobře. Použil jsem to jen 2x, první kus drží už skoro 3 roky na středovém sloupku okna, druhý letos v létě, tady jsme to ještě posichrovali plcnutím trošky lepidla Mamut z Obi. Důležité je, aby byl podklad hladký a dobře odmaštěný.
http://wifi.aspa.cz/ubnt-drzak-na-okno- ... n-z104093/
Pevnostně se to 3/4" oceli nevyrovná, ale když není možnost vrtat, taky poslouží dobře. Použil jsem to jen 2x, první kus drží už skoro 3 roky na středovém sloupku okna, druhý letos v létě, tady jsme to ještě posichrovali plcnutím trošky lepidla Mamut z Obi. Důležité je, aby byl podklad hladký a dobře odmaštěný.
0 x
T-T
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
nestacil, leda ze by jsi je necim jeste prilepil, jinak po case upadne
0 x
Bývalý ISP...
žeby...?

tady jsme to ještě posichrovali plcnutím trošky lepidla Mamut z Obi. Důležité je, aby byl podklad hladký a dobře odmaštěný

0 x
T-T
-
ja si nechal od zamecniku svarit drzak na ram okna - drzak je privrenej mezi okno a ram a pojisteny je to oboustrankou, uz to par lidi omylem otevrelo a zatim vsichni zijou, kazdopadne, priste bych si nechal udelat jeste lepsi, ale jinak na tom nic sloziteho neni, zejtra zkusim najit fotku 

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to plastovy okno tak UTP vydrzi skripnuti. Samozrejmne se to okno nesmi kazdej den otevirat a do budoucna se musipocitat s tim ze se kabel bude menit. Ale ja jsem to mel doma v plastovejch dverich na balkon asi rok a bez problemu.
0 x
Bývalý ISP...
vyvrtáním díry pod parapetem 

0 x